$ DKK

Business

Kontakt

Vil du afgive en ordre eller bare lave en liste over de batterier du skal bruge? Vil du vide mere om vores virksomhed, procedurer og pokitik? Så er du velkommen til at sende os en e-mail på business@batteryupgrade.dk eller ved at udfylde kontaktformen her under.

Postadresse:
BraunOni B.V.
Luchthavenweg 81 - 139A
5657 EA Eindhoven
-The Netherlands-

KvK (Trade Organization) nr: 08129450
Tax nr: NL8177.51.920.B01

Bank:
ING Bank giro nr: NL12INGB0657542822

Til internationale overførsler, benyt venligst:
BIC INGBNL2A
IBAN NL12INGB0657542822


Kontaktformular
Navn:
E-mail adresse:*
Emne:*
Besked:*

Bemærk: input i denne formular og e-mails sendt til business@batteryupgrade.com angående forbruger ordre kan ikke behandles af den helpdesk support der modtager informationerne. Disse informationer vil blive videresendt (med forsinkelse) til forbruger helpdesk supporten (info@BatteryUpgrade.dk).

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.

Enig
X