$ DKK

Business

Teknologi

Kvalitet

Batterier leveret af BatteryUpgrade.dk er af fantastisk kvalitet. På grund af vores fantastiske produktionsproces er vi i stand til at tilbyde batterier af højere kvalitet og med højere kapacitet end originalbatterierne i mange enheder. Vores batterier er lavet af de bedste materiale og er elektronisk beskyttede mod overladning. Mere præcise informationer om brug af dit batteri kan findes i kvalitets sektionenUdviklingsfaciliteter

Kan du ikke finde det batteri du leder efter?
Vi kan ikke kun levere batterier fra vores soriment - vi kan også levere speciallavede batterier. Disse skrædersyede batterier kan leveres ved en overraskende lav minimumsmængde. Du bedes kontakte os for information og betingelser for speciallavede batterier.

produktion

Vores produkter er produceret efter højeste standard. Alle produkter overholder de strenge krav fra ISO9001, UL og CE. Desuden lever produkter op til RoHS miljøstandard (July 2006).

For tips omkring brug og funktionalitet af vores batterier bedes du kontakte vores erhvervs/firmakonto manager, som vil hjælpe dig med din specifikke situation.

En masse ekstra tips kan findes på BatteryUniversity. The BatteryUniversity opladnings tips hjælper dig med at få mest muligt ud af dit batteri!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.

Enig
X