Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!
 • Gratis fragt denne uge!
 • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Fragt

Hos BatteryUpgrade.dk kan du finde batterier, adaptere og tilbehør til 100 000 forskellige typer af enheder og mærker. Siden 2006 har vi leveret til over 1.000.000 kunder over hele verden. Vi arbejder efter disse 5 primære principper:

 1. Lave priser
 2. Høj kvalitet
 3. Gratis levering over hele verden
 4. 30-dages penge tilbage garanti
 5. Nyproducerede produkter

Nyproducerede produkter
BatteryUpgrade.dk leverer altid nyproducerede batterier. Batterier mister deres kraft over tid, selv hvis de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere holder batterier i sine lagre i lang tid inden de sælger dem. BatteryUpgrade.dk sikrer at batterierne leveres umiddelbart efter de er produceret, via samarbejde med producenterne. På denne måde modtager du altid et helt nyt batteri af høj kvalitet! Det er muligt at dit produkt leveres direkte fra vores andre lokationer, i stedet for vores lager. Produktet kan sendes fra Nederlandene eller Hongkong. I dette tilfælde er leveringstiden normalt 1-2 uger.

Gratis fragt
BatteryUpgrade.dk tilbyder gratis fragt for alle produkter i webshoppen (dette udelukker eventuelle importafgifter i tolden). Med spørgsmål angående dette kan du kontakte vores helpdesk.

Levering
Batterier og tilbehør som passer gennem brevsprækken sendes i postkasser så ofte som muligt. På denne måde behøver du ikke at være hjemme til at tage imod ordren. Større produkter sendes som en pakke. Kureren udleverer disse til dig personligt.

Registrerede forsendelser
Hvis det ønskes, kan din ordre sendes med Track & Trace. Vi opkræver et gebyr for dette. Track & Trace giver dig mulighed for at holde øje på din forsendelse.

har du nogle spørgsmål angående forsendelse? Du er velkommen til at kontakte os.

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Åge Hühn bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Sony CCD-TRV11E batteri (2100 mAh)
Om produktet:
De fungerer helt perfekt
Læs anmeldelser fra andre kunder
 • Gratis fragt denne uge!
 • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

For at kunne få vores webside til at fungere korrekt, benytter vi cookies. Læs vores cookie politik. Hvis du benytter vores hjemmeside, antager vi at du er enig i denne.