Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

 • Sikker, nem, hurtig
 • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri (6600 mAh 11.1 V, Blå)

Ikke længere tilgængelig


Desværre er dette produkt ikke længere tilgængeligt Vi har dog andre kompatible produkter til følgende enheder:

Acer Aspire One Pro 751
Acer Aspire One Pro 751H
Acer Aspire One ZG8
Acer Aspire One Pro 500
 • Model nummer:
 • Kompatibel med:
  SP1, UM09A31, UM09A41, UM09A71, UM09A73, UM09A75, UM09B31, UM09B34, UM09B71 ...
 • Passer til:
 • Kapacitet:
  6600 mAh Et batteris kapacitet oplyses i enheden milliampere-timer (mAh) (af engelsk: milliampere-hour). Jo flere mAh dit batteri er på, des længere kan det holde på en opladning før det er tomt igen. Det betyder ikke noget, om mAh værdien matcher den på dit originale batteri eller ej. Det har kun betydning for hvor længe batteriet holder på en opladning.
 • Type:
  Li-ion
 • Spænding:
  11.1V Dette batteri kan bruges som erstatning for dit nuværende batteri med en spænding på 10,8, 10.9V, 11V eller 11.1V
 • Høj kapacitet
 • Dimensioner:
  210.00 x 45.50 x 30.00 (mm)
 • 12 måneders garanti
Martin Tygstrup
bedømte os:
(4/5)
Generelt:
Jeg var lige lidt skeptisk, og kunne heller ikke i første omgang få det batteri jeg havde bestilt. Men da det først var gået i orden, er jeg rigtig godt tilfreds med det batteri som kom med posten.
Om produktet:
Jeg var meget usikker på om jeg nu bestilte et batteri der ville passe i min netbook. Der er bare så mange forskellige slags, og det lille billede gav nærmest ingen mening.
Assurance og garanti
På BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri (6600 mAh 11.1 V, Blå) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri (6600 mAh 11.1 V, Blå) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Tip!
Bruger du din Notebook rigtig meget? Køb et ekstra batteri til din notebook. På denne måde har du altid ekstra strøm med dig, og du slipper for at løbe tør for strøm når du er på farten.
Mobil power
Står du tit og mangler en stikkontakt? Lige meget hvor du er, sikrer dette BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri fra BatteryUpgrade.dk, dig at du kan bruge din notebook så længe som muligt. Vores batterier er af høj kvalitet og kapacitet så du ikke ender med en afladt bærbar når du kun er halvvejs igennem dagen.
Fabrikshurtig
BTH-ASPIRE_ONE_SP1_BL_HH batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

 • Sikker, nem, hurtig
 • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.