Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

BTC-IBX40SL batteri (1900 mAh)

Ikke længere tilgængelig


Desværre er dette produkt ikke længere tilgængeligt Vi har dog andre kompatible produkter til følgende enheder:

IBM ThinkPad X40
IBM ThinkPad X41
IBM ThinkPad X41 1865
IBM ThinkPad X41 2371
IBM ThinkPad X41 2372
IBM ThinkPad X41 2382
IBM ThinkPad X41 2386
IBM ThinkPad X41 2525
IBM ThinkPad X41 2526
IBM ThinkPad X41 2527

Er din enhed ikke angivet her? Rul ned for mere kompatible enheder.
Arne Storm
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Jeg var lidt usikker på om jeg var dygtig nok til at bestille det rigtige batteri, men fandt at hjemmesiden var ok og let at manøvrere i.
Om produktet:
Passer perfekt, længere leveringstid end forventet, forventede det var lagerført i DK
Assurance og garanti
På BTC-IBX40SL batteri (1900 mAh) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTC-IBX40SL batteri (1900 mAh) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTC-IBX40SL batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTC-IBX40SL batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Tip!
Bruger du din Notebook rigtig meget? Køb et ekstra batteri til din notebook. På denne måde har du altid ekstra strøm med dig, og du slipper for at løbe tør for strøm når du er på farten.
Mobil power
Står du tit og mangler en stikkontakt? Lige meget hvor du er, sikrer dette BTC-IBX40SL batteri fra BatteryUpgrade.dk, dig at du kan bruge din notebook så længe som muligt. Vores batterier er af høj kvalitet og kapacitet så du ikke ender med en afladt bærbar når du kun er halvvejs igennem dagen.
Fabrikshurtig
BTC-IBX40SL batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.