Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

BTE-DV9000_H batteri (6600 mAh)

Ikke længere tilgængelig


Desværre er dette produkt ikke længere tilgængeligt Vi har dog andre kompatible produkter til følgende enheder:

HP Pavilion dv9000
HP Pavilion dv9631ef
HP Pavilion dv9626
HP Pavilion dv9627
HP Pavilion dv9627cl
HP Pavilion dv9628
HP Pavilion dv9628nr
HP Pavilion dv9630
HP Pavilion dv9630eb
HP Pavilion dv9630ed

Er din enhed ikke angivet her? Rul ned for mere kompatible enheder.
Hanne Rasmussen
bedømte os:
(4/5)
Erling Høj Sørensen
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Fandt firmaet på nettet da jeg søgte efter nyt bateri til computeren. Virker seriøs.
Om produktet:
Fuld tilfredshed
Finn Bruun
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Det virkede fint med bestilling. Jeg var dog overrasket over, a det nye batteri ikke havde samme facon som det gamle. Først troede jeg at det var en fejlleverance, men det viste sig at batteriet passede, selvom det var blevet større. Fuldt tilfredsstillende handel.
Om produktet:
Nyt batteri til HP Pavillon bærbar pc. Større men perfekt i brug

Alle enheder

Assurance og garanti
På BTE-DV9000_H batteri (6600 mAh) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTE-DV9000_H batteri (6600 mAh) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTE-DV9000_H batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTE-DV9000_H batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Tip!
Bruger du din Notebook rigtig meget? Køb et ekstra batteri til din notebook. På denne måde har du altid ekstra strøm med dig, og du slipper for at løbe tør for strøm når du er på farten.
Mobil power
Står du tit og mangler en stikkontakt? Lige meget hvor du er, sikrer dette BTE-DV9000_H batteri fra BatteryUpgrade.dk, dig at du kan bruge din notebook så længe som muligt. Vores batterier er af høj kvalitet og kapacitet så du ikke ender med en afladt bærbar når du kun er halvvejs igennem dagen.
Fabrikshurtig
BTE-DV9000_H batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.