Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

BTC-MOC115SL batteri (850 mAh, Sort)

Ikke længere tilgængelig


Desværre er dette produkt ikke længere tilgængeligt Vi har dog andre kompatible produkter til følgende enheder:

Motorola C115
Motorola C116
Motorola C117
Motorola C118
Motorola C139
Motorola C155
Motorola C157
Motorola V151
Motorola V170
Motorola V171

Er din enhed ikke angivet her? Rul ned for mere kompatible enheder.
Per Matthiesen
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Alt fungerede fint
Assurance og garanti
På BTC-MOC115SL batteri (850 mAh, Sort) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTC-MOC115SL batteri (850 mAh, Sort) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTC-MOC115SL batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTC-MOC115SL batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Fabrikshurtig
BTC-MOC115SL batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.