Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

 • Sikker, nem, hurtig
 • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

BTE-A1185_SW batteri (5600 mAh 10.8 V, Sølv)

 • Lave priser
 • Høj kvalitet
 • Sikker, nem, hurtig
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Kreditkort
 • (International) bankoverførsel
Kompatibel med:
020-5071-B, 661-3958, 661-4254, 661-4413, A1185, ASMB016, MA561, MA561FE/A, MA561G/A ...
Kapacitet:
5600 mAh
Type:
Li-ion
kate kongsted
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Fungerede rigtig fint. Status på ordre, og afsendelse var bare i top.
Om produktet:
Super produkt - meget tilfreds, også med prisen.
Michael Hansen
bedømte os:
(5/5)
Om produktet:
Kære batteryupgrade Tusinde tak for en super service. Jeg har være meget tilfreds. Jeg bestilte for lang tid side et nyt batteri til MacBook, som af en eller anden årsag forsvandt i transporten. Tror post Danmark har forsøgt at levere pakken på en fort adresse, men hvem ved. Håber det kommer retur til jer. Har i dag modtaget den nye sendning og er super tilfreds. Har selv en webshop og ved hvor ubamhjertig kunderne kan være.. Men tak for en god opfølgning;-)

Alle enheder

Assurance og garanti
På BTE-A1185_SW batteri (5600 mAh 10.8 V, Sølv) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTE-A1185_SW batteri (5600 mAh 10.8 V, Sølv) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTE-A1185_SW batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTE-A1185_SW batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Tip!
Bruger du din Notebook rigtig meget? Køb et ekstra batteri til din notebook. På denne måde har du altid ekstra strøm med dig, og du slipper for at løbe tør for strøm når du er på farten.
Mobil power
Står du tit og mangler en stikkontakt? Lige meget hvor du er, sikrer dette BTE-A1185_SW batteri fra BatteryUpgrade.dk, dig at du kan bruge din notebook så længe som muligt. Vores batterier er af høj kvalitet og kapacitet så du ikke ender med en afladt bærbar når du kun er halvvejs igennem dagen.
Fabrikshurtig
BTE-A1185_SW batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

 • Sikker, nem, hurtig
 • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.