Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Adaptere

Vi tilbyder alle slags AC adaptere, såsom universaladaptere og opladere til mange forskellige enheder. Leder du efter en ny oplader til din bærbare computer, smartphone eller hovedtelefon? Eller har du simpelthen brug for en universaloplader? Vælg fra vores omfattende udvalg af adaptere og opladere, og batterierne på din enhed kan oplades igen snart. Derudover er det altid praktisk at have en ekstra oplader med dig, så du kan oplade din enhed, uanset hvor du er. Vi tilbyder også ladere til bil, så du kan oplade din enhed, når du er på farten. Vores valg inkluderede også powerbanker, perfekt til helligdage eller festivaler.

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Anmeldelser

Thomas Wibæk Asp bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Sony DSLR-A300 batteri (1600 mAh 7.4 V)
Generelt:
Var meget i tvivl om, hvor i verden i havde base. Var usikker på om jeg skulle betale told af mine køb. Ellers overskuelig hjemmeside, med fornuftige priser.
Om produktet:
Indtil videre er jeg godt tilfreds, har ikke oplevet nogen problemer "so far"
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.