Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis levering for ordrer over DKK 370,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

Batterier til alle enheder i verden

Leder du efter et nyt batteri til din enhed? Når dine bærbare enheder bliver ældre, forringes deres batterier. Hvis det sker, er det tid til at købe et nyt batteri til din enhed. Du vil være i stand til at nyde din enhed igen i lang tid. Derudover er det altid praktisk at have et ekstra batteri til rådighed. Tjek vores omfattende udvalg af højkvalitetsbatterier til over 200.000 forskellige enheder, f.eks. bærbare computere, smartphones, digitale kameraer, værktøjer og mere. Kan du ikke finde det batteri, du har brug for? Kontakt vores kundeservice på info@BatteryUpgrade.dk. De hjælper meget gerne!

Anmeldelser

Jonas Olesen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Acer 5500 Aspire 5530 65W AC adapter (19V, 3.42A)
Generelt:
Jeg havde en god oplevelse med BatteryUpgrade.dk. Min ordre blev behandlet hurtigt, og jeg modtog min bestilling inden for få dage. Derfor tænker ejg generelt på hjemmesiden som pålidelig og effektiv.
Om produktet:
Jeg har ikke haft problemer med nogen produkter fra BatteryUpdate.dk og er generelt meget tilfreds.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Gratis levering for ordrer over DKK 370,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.