Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Tablet batterier & AC-adaptere / opladere

Tabletterne er kompakte og lette, hvilket gør det meget nemt at tage dem overalt. Men det betyder, at batteriet på din tablet skal vare længe mens du rejser. Vores batterier med høj kapacitet kan give din tablet ekstra strøm når du er på farten og vil sikre dig, at du kan arbejde, se film eller spille spil længere. Vores batterier passer til tabletter fra mærker som Acer, Amazon, Apple, Samsung og Microsoft.

Men det betyder, at batteriet på din tablet skal vare længe mens du rejser. Vores batterier med høj kapacitet kan give din tablet ekstra strøm når du er på farten og vil sikre dig, at du kan arbejde, se film eller spille spil længere. Vores batterier passer til tabletter fra mærker som Acer, Amazon, Apple, Samsung og Microsoft.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Lars Kristensen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Tablet batteri (10800 mAh 3.77 V, Sort)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.