Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Radio Kontrol (RC) batterier & AC-adaptere / opladere

Alle elektroniske RC-modeller bruger batterier. Vi tilbyder batterier og andre dele til forskellige mærker af radiostyring. Disse er specielt udviklet for at få den bedste ydelse ud af din radiostyrede enhed. Har du brug for et nyt batteri til din radiostyrede bil, båd eller anden enhed? Her finder du batterier af høj kvalitet, der passer til udstyr fra mærker som Cavotec, Elca, Hetronic og Falard. På denne måde kan du bruge din enhed udendørs i lang tid uden at skulle genoplade den i mellemtiden. Oplev vores brede udvalg og bestil dit batteri online i vores webshop nu.

Vi tilbyder batterier og andre dele til forskellige mærker af radiostyring. Disse er specielt udviklet for at få den bedste ydelse ud af din radiostyrede enhed. Har du brug for et nyt batteri til din radiostyrede bil, båd eller anden enhed? Her finder du batterier af høj kvalitet, der passer til udstyr fra mærker som Cavotec, Elca, Hetronic og Falard. På denne måde kan du bruge din enhed udendørs i lang tid uden at skulle genoplade den i mellemtiden. Oplev vores brede udvalg og bestil dit batteri online i vores webshop nu.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Arne Helleland bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Altec Lansing IMT620 batteri (2200 mAh 3.7 V)
Generelt:
Nemt og Effektivt. havde lidt svært ved at finde Jeres Shop, men da jeg først var på siden var det en leg.
Om produktet:
Produkterne lever op til forventningerne, dog var jeg lidt overrasket over leveringen kom ad flere gange. Der manglede dog ikke noget
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.