Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Medicinsk batterier & AC-adaptere / opladere

Vi har en bred vifte af magtfulde batterier egnet til medicinsk udstyr fra mærker som Biohit, Braun, Casmed, GE og Phillips. Kan du bemærke, at din skærm, termometer eller defibrillator ikke længere fungerer korrekt eller dræner hurtigt? Så er det tid til at udskifte batteriet. Det giver din medicinske enhed en lang batterilevetid igen med høj grad af pålidelighed. På denne måde udfører dit medicinsk udstyr optimalt, når du har brug for det mest.

Kan du bemærke, at din skærm, termometer eller defibrillator ikke længere fungerer korrekt eller dræner hurtigt? Så er det tid til at udskifte batteriet. Det giver din medicinske enhed en lang batterilevetid igen med høj grad af pålidelighed. På denne måde udfører dit medicinsk udstyr optimalt, når du har brug for det mest.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Hung Nguyen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Medical batteri (6600 mAh 10.8 V)
Om produktet:
Præcis beskrivelse og meget detaljeret.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.