Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Fjernbetjening batterier & AC-adaptere / opladere

Leder du efter et nyt batteri til din fjernbetjening? Giv din fjernbetjening sin fulde kapacitet tilbage ved at udskifte batteriet. Se vores udvalg af batterier og andre dele til fjernbetjeninger, der passer til mærker som AMX, Logitech, Philips og Sonos. Du kan lære mere om en bestemt del ved at se produktspecifikationerne. Kan du ikke finde den del, du leder efter i vores liste? Kontakt venligst vores helpdesk, de hjælper dig gerne.

Se vores udvalg af batterier og andre dele til fjernbetjeninger, der passer til mærker som AMX, Logitech, Philips og Sonos. Du kan lære mere om en bestemt del ved at se produktspecifikationerne. Kan du ikke finde den del, du leder efter i vores liste? Kontakt venligst vores helpdesk, de hjælper dig gerne.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Allan Knaap bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Logitech Harmony One batteri (950 mAh 3.7 V)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.