Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis levering for ordrer over DKK 370,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Bosch

Bosch værktøjs batteri

Dør batteriet på din Bosch bor fortsat, fordi det er tomt eller slidt? I så fald er der gode nyheder: Du kan nemt udskifte batteriet selv. Din bor vil være i stand til at fungere optimalt igen uden at skulle oplades så ofte. Bosch trådløse boremaskiner findes i mange husstande. Den største fordel ved en Bosch trådløs boremaskine er, at du ikke behøver at rodde rundt med et strømkabel. Som sådan behøver du ikke have en stikkontakt i nærheden og derfor har fuld fri bevægelighed, mens du laver håndværk. Bosch trådløse boremaskiner er i top kvalitet og meget brugervenlige. De er egnede til boring i forskellige typer materialer, såsom træ, gips, metal eller plast. Bestil et nyt batteri til din Bosch bor og drag fordel af en længere batterilevetid, mens du laver håndværk.

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Martin Johansen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Bosch PSR 14.4 VE-2 batteri (1500 mAh 14.4 V)
Generelt:
Glimrende sted og det eneste sted jeg kunne finde et batteri til min gamle boremaskine uden at det kostede mere end en ny maskine.
Om produktet:
Virker som det skal
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Gratis levering for ordrer over DKK 370,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.