Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Betalingsterminal batterier & AC-adaptere / opladere

Som iværksætter er det vigtigt, at alle betalinger foretages korrekt og hurtigst muligt, uden at batteriet dør halvvejs. Har du bemærket, at din betalingsterminal har brug for udskiftning? Giv den et power boost ved at købe den et nyt batteri. Du vil bemærke, at din betalingsterminal er så god som ny igen. Nedenfor finder du alle mærker af betalingsterminaler, der passer til bl.a. Ascom, Panasonic og VeriFone.

Har du bemærket, at din betalingsterminal har brug for udskiftning? Giv den et power boost ved at købe den et nyt batteri. Du vil bemærke, at din betalingsterminal er så god som ny igen. Nedenfor finder du alle mærker af betalingsterminaler, der passer til bl.a. Ascom, Panasonic og VeriFone.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

knud kring bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Sagem Monetel EFT930G batteri (1500 mAh 3.6 V)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.