Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Digitalt Videokamera batterier & AC-adaptere / opladere

Leder du efter et nyt batteri eller adapter til dit digitale videokamera? Se vores brede udvalg af batterier, adaptere og andre dele, der passer til mærker som Canon, JVC, GoPro, Samsung og Sony. Ved at købe et nyt batteri, behøver du ikke at savne dit digitalkamera et øjeblik, når du er på ferie eller ude i naturen, og kan fange alle dine specielle øjeblikke. Det er simpelthen også praktisk at altid have et ekstra batteri til rådighed, hvilket betyder at du hurtigt kan skifte batterier og fortsætte med at filme.

Ved at købe et nyt batteri, behøver du ikke at savne dit digitalkamera et øjeblik, når du er på ferie eller ude i naturen, og kan fange alle dine specielle øjeblikke. Det er simpelthen også praktisk at altid have et ekstra batteri til rådighed, hvilket betyder at du hurtigt kan skifte batterier og fortsætte med at filme.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Tom Daugaard bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Canon 400 PowerShot 450 batteri (850 mAh 3.7 V)
Generelt:
Meget tilfreds,kan varmt anbefales.
Om produktet:
Meget tilfreds,og til en fair pris.Vh Tom Daugaard.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.