Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

eBog batterier & AC-adaptere / opladere

Har du bemærket, at din e-læser dræner hurtigt? Udskift derefter batteriet af din e-læser, og det vil være så godt som nyt. Det vil tillade dig at fortsætte med at læse din e-læser mens du er på ferie, rejser eller endda bare hjemme på sofaen, uden at skulle oplade den. Vi har en bred vifte af batterier, adaptere og andre dele, der passer til e-læser mærker som Amazon, Kobo, Pocketbook og Bambook. Efter udskiftning af batteriet fungerer din e-læser som ny igen.

Det vil tillade dig at fortsætte med at læse din e-læser mens du er på ferie, rejser eller endda bare hjemme på sofaen, uden at skulle oplade den. Vi har en bred vifte af batterier, adaptere og andre dele, der passer til e-læser mærker som Amazon, Kobo, Pocketbook og Bambook. Efter udskiftning af batteriet fungerer din e-læser som ny igen.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Stig Andersen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Nokia 6300 batteri (900 mAh 3.7 V)
Generelt:
Jeg fandt til min overraskelsen, et nyt batteri til min gamle Nokia - til en ganske billig pris. Og det kom med posten inden for en uge.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.