Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Høretelefoner batterier & AC-adaptere / opladere

Leder du efter et nyt batteri til dine hovedtelefoner? Med et nyt batteri til dine hovedtelefoner kan du spille, se tv eller lytte til musik i flere timer uden at skulle genoplade dem. Vi tilbyder højkvalitets batterier, der får dine enheder til at fungere optimalt. Uanset om du har en kort lyttesession på vej til arbejde eller vil bruge dem i timevis på ferie: Høretelefoner, der varer længe, er uundværlige i dag. Vi tilbyder en bred vifte af dele, der passer til mærker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så køb et nyt batteri nu og nyd din musik, dit spil eller din film fuldt ud.

Vi tilbyder højkvalitets batterier, der får dine enheder til at fungere optimalt. Uanset om du har en kort lyttesession på vej til arbejde eller vil bruge dem i timevis på ferie: Høretelefoner, der varer længe, er uundværlige i dag. Vi tilbyder en bred vifte af dele, der passer til mærker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så køb et nyt batteri nu og nyd din musik, dit spil eller din film fuldt ud.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Bjarne Johansen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Sennheiser RS 4200 batteri (150 mAh 3.7 V)
Generelt:
meget tilfreds og har gemt Jeres hj.side når jeg skal handle igen. MVH Bjarne
Om produktet:
batteriet er ok
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.