Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Trådløs boremaskine batterier & AC-adaptere / opladere

Med en trådløs boremaskine kan du håndtere enhver form for boring og skrueaktivitet. En trådløs bore bruges med et batteri, og det er vigtigt, at dette batteri er af god kvalitet, hvis du vil bruge maskinen hele dagen. Det er derfor meget vigtigt at overveje batteriets kapacitet. Tjek vores brede udvalg af batterier af høj kvalitet med stor batterikapacitet, så du kan bruge din trådløse boremaskine i lang tid. Velegnet til mærker som Bosch, Makita, Hitachi og DeWalt.

En trådløs bore bruges med et batteri, og det er vigtigt, at dette batteri er af god kvalitet, hvis du vil bruge maskinen hele dagen. Det er derfor meget vigtigt at overveje batteriets kapacitet. Tjek vores brede udvalg af batterier af høj kvalitet med stor batterikapacitet, så du kan bruge din trådløse boremaskine i lang tid. Velegnet til mærker som Bosch, Makita, Hitachi og DeWalt.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Tom Svendsen bedømte os:
(4/5)
Produkt:
Varta LR44 / A76 / V13GA Alkaline Knapcelle batteri (2 stk.)
Generelt:
ok er ved at bestille igen
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.