Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Haveværktøj batterier & AC-adaptere / opladere

Da batterikapaciteten hos bærbare enheder, som f.eks. haveværktøj, falder over tid, er det vigtigt, at batteriet udskiftes ofte. Haveredskabets levetid er begrænset af batteriets kapacitet. Når du udskifter dette gamle dovne batteri, varer dine værktøjer i lang tid igen. Vi tilbyder batterier til mange typer haveredskaber, såsom hækklipper, bladblæsere og græsplæneklippere. Velegnet til mærker som Gardena, Husqvarna og Robomow.

haveværktøj, falder over tid, er det vigtigt, at batteriet udskiftes ofte. Haveredskabets levetid er begrænset af batteriets kapacitet. Når du udskifter dette gamle dovne batteri, varer dine værktøjer i lang tid igen. Vi tilbyder batterier til mange typer haveredskaber, såsom hækklipper, bladblæsere og græsplæneklippere. Velegnet til mærker som Gardena, Husqvarna og Robomow.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

arne rasmussen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Garden tool batteri (2000 mAh 40 V, Sort)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.