Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

UPS batterier & AC-adaptere / opladere

En UPS (Uninterruptible Power Supply) er en enhed, der gør det muligt for en computer at fortsætte med at fungere i en kort periode, efter at den primære strøm er tabt. I tilfælde af strømafbrydelse kan en UPS fortsætte med at tænde din enhed. En UPS kan bruges til mange applikationer, f.eks. I datacentre, teleselskaber eller til medicinsk udstyr. En UPS er derfor afgørende for at sikre data og kan endda være af afgørende betydning i tilfælde af en nødsituation. Batteriet af en UPS skal derfor altid være i top tilstand. Som sådan skal du udskifte batteriet af en UPS til tiden.

I tilfælde af strømafbrydelse kan en UPS fortsætte med at tænde din enhed. En UPS kan bruges til mange applikationer, f.eks. I datacentre, teleselskaber eller til medicinsk udstyr. En UPS er derfor afgørende for at sikre data og kan endda være af afgørende betydning i tilfælde af en nødsituation. Batteriet af en UPS skal derfor altid være i top tilstand. Som sådan skal du udskifte batteriet af en UPS til tiden.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

jens Hartmann bedømte os:
(5/5)
Produkt:
UltraCell UPS batteri (18000 mAh 12 V)
Generelt:
ok
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.