Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Måleudstyr batterier & AC-adaptere / opladere

Vi tilbyder de rigtige batterier til alle slags måleudstyr. Uanset om du har brug for det til en målemåler, grafisk kalkulator eller GPS-modtager, har vi et varieret udvalg af batterier, der passer til mærker som AMX, Fluke, Omron, Nikon og Pentax. At have et ekstra batteri til din måleenhed kan også være en perfekt løsning i længere tid, hvis du ikke har mulighed for at oplade det i mellemtiden.

Uanset om du har brug for det til en målemåler, grafisk kalkulator eller GPS-modtager, har vi et varieret udvalg af batterier, der passer til mærker som AMX, Fluke, Omron, Nikon og Pentax. At have et ekstra batteri til din måleenhed kan også være en perfekt løsning i længere tid, hvis du ikke har mulighed for at oplade det i mellemtiden.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Lars Stenseng bedømte os:
(4/5)
Produkt:
Measuring Equipment batteri (2600 mAh 7.4 V, Sort)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.