Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Tandbørster batterier & AC-adaptere / opladere

Batteriet af din elektriske tandbørste vil desværre ikke vare evigt. Men det betyder ikke, at du skal smide det væk og købe en ny. Hvis du udskifter batteriet på din elektriske tandbørste, bliver det så godt som nyt. Tjek vores bred vifte af Li-Ion og Ni-MH batterier og batterier, der passer til elektriske tandbørster fra mærker som Oral B, Panasonic og Philips.

Men det betyder ikke, at du skal smide det væk og købe en ny. Hvis du udskifter batteriet på din elektriske tandbørste, bliver det så godt som nyt. Tjek vores bred vifte af Li-Ion og Ni-MH batterier og batterier, der passer til elektriske tandbørster fra mærker som Oral B, Panasonic og Philips.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Gert Andersen bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Oral-B Triumph 5000 batteri (2500 mAh 1.2 V)
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.