Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis levering for ordrer over DKK 595,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

GPS batterier & AC-adaptere / opladere

Hvis du har en GPS, kan du nemt navigere til din destination. Det kan være meget irriterende, hvis din GPS dør når du kun er halvvejs, på grund af et batteri med defekt. Jo ældre dit navigationssystem, jo lavere er batterikapaciteten. Ved at udskifte batteriet i dit navigationssystem kan du bruge din GPS overalt med længere batterilevetid. Vores batterier og andre dele er velegnede til velkendte navigationssystemer som TomTom, Becker, Falk og Garmin.

Det kan være meget irriterende, hvis din GPS dør når du kun er halvvejs, på grund af et batteri med defekt. Jo ældre dit navigationssystem, jo lavere er batterikapaciteten. Ved at udskifte batteriet i dit navigationssystem kan du bruge din GPS overalt med længere batterilevetid. Vores batterier og andre dele er velegnede til velkendte navigationssystemer som TomTom, Becker, Falk og Garmin.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

ID 40405626/Lars Gulbæk bedømte os:
(4/5)
Produkt:
Garmin Edge 705 batteri (1250 mAh 3.7 V)
Generelt:
- Rigtig pris og rigtig vare, så ingen problemer angående dette. - En bedre (mere detaljeret) ordrebekræftelse er absolut ønskelig. - Leveringstiden var OK acceptabel, bedre info. omkring tidspunkt (samt evt. Track & Trace) var ønskelig.
Om produktet:
Batteri til Garmin Edge 705 var det rigtige og virker perfekt. God pris.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Gratis levering for ordrer over DKK 595,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.