Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

To-vejs Radio batterier & AC-adaptere / opladere

Når du har en tovejs radio eller walkie talkie, kan du kommunikere sikkert og uforstyrret, uanset hvor du er. Vi tilbyder et bredt udvalg af batterier, adaptere og andre dele til tovejs radioer, der passer til mærker som Alinco, Cobra, Kenwood og Motorola. Kvaliteten af vores batterier sikrer, at kommunikation med din walkie talkie altid løber glat. Det er simpelthen også meget praktisk at have et ekstra batteri til din walkie talkie med dig, for når du ikke har mulighed for at oplade det.

Vi tilbyder et bredt udvalg af batterier, adaptere og andre dele til tovejs radioer, der passer til mærker som Alinco, Cobra, Kenwood og Motorola. Kvaliteten af vores batterier sikrer, at kommunikation med din walkie talkie altid løber glat. Det er simpelthen også meget praktisk at have et ekstra batteri til din walkie talkie med dig, for når du ikke har mulighed for at oplade det.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Vælg nemt en enhed eller kategori

Anmeldelser

Ove Nesdam bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Icom IC-A20 batteri (1000 mAh 13.2 V)
Generelt:
Jeg er meget tilfreds med den handel jeg har gjort hos BatteryUpp. Jeg har også fortalt nogle af mine venner om den positive oplevelse.
Om produktet:
Batteriet jeg købte lignede næsten til forveksling det originale som skulle udskiftes og det fungerer perfekt.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.