Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Støvsuger batterier & AC-adaptere / opladere

Store rum rengøres nemt og grundigt med en trådløs støvsuger. Derudover giver trådløse støvsugere meget bevægelsesfrihed under rengøring, fordi der ikke længere er behov for at være tæt på et stikkontakt. Kan du bemærke, at batterilevetiden for din trådløse støvsuger er faldende? Udvid støvsugerens levetid ved at udskifte batteriet. Vores batterier er specielt udviklet og er velegnet til opretstående støvsugere og robuste støvsugere fra mærker som Bosch, Dyson, iRobot, Karcher og Dirt Devil. Din støvsuger vil fungere som ny igen og vare i alle aldre. Derudover er vores batterier meget kraftige, beskyttet mod kortslutning og overladning og lider ikke af hukommelseseffekten.

Derudover giver trådløse støvsugere meget bevægelsesfrihed under rengøring, fordi der ikke længere er behov for at være tæt på et stikkontakt. Kan du bemærke, at batterilevetiden for din trådløse støvsuger er faldende? Udvid støvsugerens levetid ved at udskifte batteriet. Vores batterier er specielt udviklet og er velegnet til opretstående støvsugere og robuste støvsugere fra mærker som Bosch, Dyson, iRobot, Karcher og Dirt Devil. Din støvsuger vil fungere som ny igen og vare i alle aldre. Derudover er vores batterier meget kraftige, beskyttet mod kortslutning og overladning og lider ikke af hukommelseseffekten.

Gennemse alle mærker nedenfor

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Anmeldelser

Anne Dorthe Bech bedømte os:
(5/5)
Produkt:
iRobot Roomba 500 Roomba 530 batteri (3500 mAh 14.4 V)
Generelt:
godt og billig
Om produktet:
det er et godt
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.