Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Vilkår & betingelser

Her under er BraunOni B.V.'s generelle vilkår og betingelser BatteryUpgrade.dk er en del af BraunOni B.V.Som nævnt i 1.4 forbeholder BraunOni B.V. sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Alle andre varemærker og brands tilhører deres respektive ejere.

1. Generelt

1.1 Angivelsen BraunOni i dette dokument betyder virksomheden BraunOni B.V. som registreret hos KvK (Hollandsk Handels organisation) i Eindhoven, Holland ved nummeret 08129450.
1.2 Disse betingelser og vilkår er, ved udeladelse af andre eventuelle betingelser, gældende i alle retsmæssige sammenhænge, hvor BraunOni optræder som udbyder af produkter.
1.3 BraunOni accepterer ikke nogle reservationer på ordre fra modparten (fra nu benævnt som: kunden).
1.4 BraunOni forbeholder sig ret til at modificere disse betingelser til enhver tid. Kunden anerkender at BraunOni har lov til at modificere disse betingelser og accepterer at være bundet til disse modificerede betingelser. I tilfælde af væsentlige ændringer i de generelle betingelser vil BraunOni informere alle bruger om dette per e-mail.

2. Betaling

2.1 betaling foregår ved ved forudbetaling ved hjælp af bank, betaling betalingskort, iDeal eller Paypal.

3. Priser

3.1 der tages forbehold for trykfejl.
3.2 Produkterne er afsendt fra forskellige steder. Disse placeringer kan være indenfor eller udenfor EU. BatteryUpgrade.dkopkræver moms baseret på skibsfart fra oprindelse og afsendelses destination. Hvis du ønsker at vide forsendelsesbetingelser for et produkt, så spørg vores supportafdeling.
3.2.2 BatteryUpgrade.dk er en hollandsk hjemmeside, rettet mod forbrugere. Hvis du, som en udenlandsk, europæisk virksomhed kan præsentere et gyldigt firmanavn og VAT nummer - og afhængigt af afsendelses- og modtagelsessted - kan en intra-community leverance arrangeres. I det tilfælde, vil der blive beregnet 0% VAT på det betalt beløb. For store virksomheder har vi en separat bestillingsside med attraktive rabatter.
3.3 Alle priser er uden forsendelsesomkostninger, hvis dette er relevant.
3.4 Et tilbud fra BraunOni er ikke forpligtende, med mindre andet er blevet skriftligt aftalt. Tilbud er afhængige af produkternes tilgængelighed. BraunOni har ret til at annullere aftalen.

4. Forsyninger

4.1 BraunOni kan ikke garantere at kunne levere alle produkter. Ved mangel på en vare vil kunden blive informeret om dette og det betalte beløb vil blive tilbagebetalt.
4.2 Afsendelse finder sted efter det fakturerede beløb er blevet remitteret fra BraunOnis konto. Afsendelse sker, hvis det er muligt, i løbet af 5 arbejdsdage efter beløbet er blevet modtaget.
4.3 BraunOni har ret til at sende ordren af flere omgange. BraunOni betaler disse ekstra forsendelsesomkostninger.
4.4 BraunOni vil levere produkter via regelmæssige posttjenester eller kurertjeneste, afhængigt af destinationen, og stedet for varernes oprindelse. BraunOni er bemyndiget til at ændre leveringsmetode uden yderligere varsel, hvis det er af interesse for kunden ellerBraunOni Såfremt kunden kræver oplysninger om den nøjagtige leveringsmetode, skal kunden anmode om denne information via helpdesk før de bekræfter ordren.

5. Ansvar

5.1 BraunOni er ikke ansvarlig for skade ved køb og/eller brug af produkter.
5.2 Perioder, der er nævnt på 4.2 betragtes som vejledende og ikke som fastlagte. BraunOni er aldrig ansvarlig for skade som et resultat af den overskredne leveringsperiode.
5.3 Hvis et produkt er blevet leveret ufuldkomment, eller hvis levering ikke sker, har forbrugeren en periode på 90 dage til at informere BraunOni om disse mangler skriftligt.

6. Ombytning

6.1 Ombytning er kun muligt hvis det leverede produkt returneres i original tilstand og produktet er tilbage hos BrauOni inden 30 dage efter levering.
6.2 Omkostninger, der er et resultat af en ønsket ombytning (fx forsendelsesomkostninger), betales af kunden.
6.3 Et tilbud for forsendelsesomkostninger kan erhverves fra et lokalt postselskab. Forbrugeren er selv ansvarlig for at udvælge et egnet forsendelsesvirksomhed til forsendelse af produktet i overensstemmelse med lokale love og regler.

7. Forsendelsesomkostninger

7.1 BraunOni beregner forsendelsesomkostningerne per ordre. Omkostningerne afhænger af leveringstypen. Omkostningerne kan ses i indkøbskurven.
7.2 BraunOni forbeholder sig ret til at kræve en sikret levering (kræver underskrift) uden for EU. Kunden kan afvise dette krav ved at informere BrauOni direkte på skrift. Dette sætter automatisk en annullering af ordren igang i henhold til betingelse 10.1.
7.3 Kunden er ansvarlig for yderligere omkostninger, i forbindelse med levering af varer, som fx ekstra postafgifter eller importafgifter

8. Garanti

8.1 Kunden er forpligtet til umiddelbart efter modtagelse, at efterse de leverede varer grundigt for mangler, og i tilfælde af mangler skriftligt at informere BrauOni om dette. Hvis kunden ikke informerer BrauOni om mangler - som kan opdages ved grundigt eftersyn - i løbet af 5 dage efter modtagelse, forventes kunden at acceptere tilstanden i hvilken varerne er blevet leveret, og alle rettigheder til garanti udløber.
8.2 BraunOni tilbyder udelukkende udbydergaranti. Disse garantier udløber ved utilsigtet brug af de leverede produkter.
8.3 Fejl opstået ved utilsigtet brug er ikke dækket af garantien.

9. Skader

9.1 BraunOni kan kun holdes ansvarlige for skade, som kan henføres til bevidst dårlig eller hårdhændet håndtering, eller som BrauOni i følge loven er ansvarlig for.
9.2 Omstændigheder som ligger uden for BrauOnis ansvar: strejke, fyringer, sygdom, import, export og/eller transit forbud, transportproblemer, underleverandører som ikke overholder deres forpligtelser, travlhed i produktion, etc.

10. Annullering af ordre

10.1 En forbruger har ret til at annullere sin bestilling inden 30 dage efter modtagelsen af produkterne. Inden for denne periode, skal forbrugeren underrette BraunOni om hans annullering. Efter BraunOni bekræfter modtagelsen af anmodningen om annullering, ved hjælp af et RMA-nummer, skal kunden returnere varen indenfor 14 dage ifølge vejledningen, der følger med RMA-nummeret. Købsbeløbet vil blive refunderet afBraunOni senest 14 dage efter afsendelse af returnerede produkt. Dette bekræfter den hollandske lov 'Fjernindkøb' Som beskrevet i: 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Hvis tidsperioden i punkt 4.2 er overskredet med mere end to uger, har kunden mulighed for at annullere ordren uden at betale kompensation. Kunden skal dog altid informere BrauOni skriftligt om, at ordren skal annulleres.
10.3 Standardfortrydelsesformular

To BraunOni B.V., Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE Eindhoven, Holland:
Jeg/Vi giver hermed meddelese, om at jeg/vi opsiger min/vores købsaftale om følgende varer.
Bestilt den / modtaget den:
Forbrugerens navn(e):
Adresse på forbruger(nes):
Forbrugerens underskrift(Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):
Dato:

11. Rabat for henvisning

11.1 En hvilken som helst politik i forbindelse med rabat i bytte for at henvise ordre, kan ændres af BrauOni.
11.2 Rabat for henvisning af andre ordre vil blive godkendt når den henviste ordre betragtes som endelig. Dette er efter betaling og afsendelse af ordren.
11.3 Godkendte rabatter, for fremtidige ordre, kan trækkes tilbage i tilfælde af annulleringer eller returneringer.
11.4 BraunOni forbeholder sig ret til at ekskludere specifikke personer eller firmaer fra at deltage i henvisningsprogrammet.
11.5 Et specifikt tilfælde hvor både 11.3 og 11.4 kan træde i kraft er, når et refferencenummer (henvisningsnummer) kan betragtes som (delvis) offentligt kendt eller når det er brugt uden for en vennekreds.

12. Data fortrolighed & Sikkerhed

12.1 Kundeinformation vil ikke blive videregivet til tredjepart. En undtagelse er data, som bliver udvekslet med firmaet bag den anvendte betalingsservice, for at tilbyde online betaling.
12.2 Kundeinformation overføres altid via en sikker SSL forbindelse.

13. Håndtering af personlige informationer

Mere om brugen af cookies og BatteryUpgrade.dk privatlivspolitik kan findes i vores Fortrolighedspolitik.

Anmeldelser

Peter Thorsen bedømte os:
(4/5)
Produkt:
Samsung Galaxy S2 batteri (3500 mAh 3.7 V, Sort)
Generelt:
God service. Overskuelig hjemmeside. Nemt at ordre. Lidt lang leveringstid men OK.
Om produktet:
Produkt helt ok.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!