Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis levering for ordrer over DKK 550,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

BatteryUpgrade.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Jos van Lierop fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
2000 mAh 12 V batteri
Generelt:
Goede, correcte, beknopte info en communicatie
Om produktet:
100% betrouwbaar, original only
Rob Hare fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2022
Produkt:
3000 mAh 2.4 V batteri
Generelt:
a pleaseure to deal with.
Om produktet:
product fits perfectly
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΓΩΓΟΣ fra Grækenland bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2022
Produkt:
4400 mAh 10.8 V batteri
Generelt:
Delay in delivery
Om produktet:
Good quality
Nish Buckridan fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
1500 mAh 14.4 V batteri
Generelt:
You actually supplied the battery packs Bosch do no longer support.
Om produktet:
Fitted perfectly, worked first time
Kees Verwijs fra Nederlandene bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri
Generelt:
Goede site, snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding
Om produktet:
Simpel gemioonteerd, werkt prima.
gabrio conforti fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
950 mAh 3.7 V batteri (Sort)
Generelt:
rapidissimi e precisi, lo utilizzero'ancora
Om produktet:
perfetto
Ferri Wassili fra Nederlandene bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-11-2022
Produkt:
1500 mAh 14.4 V batteri
Generelt:
Prima eerste ervaring.
Om produktet:
Een goede passende en werkende vervangende batterij voor mijn boor/schroef-machientje.
STUART WILDE fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-11-2022
Produkt:
BTC-TWL003SL batteri (550 mAh 3.7 V)
Generelt:
No Problems at all.
Om produktet:
The batteries are excellent.
Peter Ritschard fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri
Generelt:
Lieferung war schnell ohne Porto Bravo!!
Om produktet:
Der Lapdopaccu funktioniert Eiwandfrei!
John Bible fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
Dyson battery working better than the original.
Om produktet:
Very happy with the new battery for a dyson hoover working better than the original
Urs Buerer fra Schweiz bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
16-11-2022
Produkt:
8200 mAh 11.55 V batteri (Sort)
Generelt:
Bin zufrieden Bestellung und Lieferung problemlos
Om produktet:
Produkt entspricht den Angaben und meinen Vorstellungen
Antoon Oomen fra Nederlandene bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
3000 mAh 25.2 V batteri
Generelt:
Snelle levering
Om produktet:
Product voldoet aan de verwachtingen
lucienne cohen fra Frankrig bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
2000 mAh 4.8 V batteri
Generelt:
la batterie sert à faire fonctionner un appareil médical qui est utilisé de manière ponctuelle
Om produktet:
ras
Hugo Gouweloose fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
1100 mAh 7.2 V batteri
Generelt:
Zeer snelle en korrekte levering.
Om produktet:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
1100 mAh 7.2 V batteri
Generelt:
Zeer snelle en korrekte levering.
Om produktet:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
1100 mAh 7.2 V batteri
Generelt:
Zeer snelle en korrekte levering.
Om produktet:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Karl Hofmann fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri (Metallic Grå)
Generelt:
Bestellung und Bezahlung problemlos,
Om produktet:
Gelieferter Notebook-Akku in Ordnung.
Patrick Fortune fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-11-2022
Produkt:
2500 mAh 18.5 V batteri (Rød)
Generelt:
Excellent service, quality products, great site, no problem finding what you are looking for here!
Om produktet:
I bought a replacement battery for my McCulloch r600 robot mower. Perfect!. Works great. Excellent.
Noel O Connor fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
4000 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
Efficient
Om produktet:
Great
Vjekoslav Brajovic fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
3700 mAh 3.8 V batteri (Sort)
Generelt:
Kvaliteta !
Om produktet:
Kvalitetna i izuzetno dobra baterija !
ib roland fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
2600 mAh 14.8 V batteri (Blå)
Generelt:
det var en god oplevelse at handle på BatteryUpgrade.dk
Om produktet:
det købte batteri virker perfekt, jeg er meget tilfreds
Con Aherne fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
4000 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
Yes great company to deal with I would highly recommend
Om produktet:
The product was great I up graded the battery on my Dyson which now operates a lot longer than the original
Susan Clulow fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri
Generelt:
Great price Fast delivery , very pleased thank you , will recommend for anyone requiring a new Laptop battery .
Om produktet:
Laptop battery
Pat Winders fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
Camelion 10x SR621SW Knapcelle (23 mAh)
Generelt:
Very good
Om produktet:
Very good
Marlies Homberger fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-11-2022
Produkt:
3000 mAh 18 V batteri (Sort)
Generelt:
Die Auftragsabwicklung erfolgte rasch, problemlos und kompetent.
Om produktet:
Ich bin mit dem Ersatzakku sehr zufrieden.
James Mc Sweeney fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
1050 mAh 7.4 V batteri (Sort)
Generelt:
Easy to order online. And swift dispatch.
Om produktet:
It was a battery for an old LUMIX camera I had in a press. No battery and I wanted to pass on the camera to my granddaughter. She is absolutely delighted with it.
John Cullen fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
Camelion 10x SR626SW Knapcelle (28 mAh)
Generelt:
Very fast delivery
Om produktet:
Exactly as ordered
Guido Vandoren fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-11-2022
Produkt:
6600 mAh 10.8 V batteri
Generelt:
Un très bon produit
Om produktet:
Un très bon service et rapide
Allan Hays fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-10-2022
Produkt:
BTC-SM2550SL batteri (650 mAh 3.7 V)
Generelt:
It has twice found replacement batteries for my old, but still functioning, technology, saving me the expense of replacement.
Om produktet:
Very useful. Gave my old cellphones a new lease of life.
Leen Snijder fra Nederlandene bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri
Generelt:
snelle levering
Om produktet:
prima
Marc Coens fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-09-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri
Generelt:
Zeer goed,supersnelle levering
Om produktet:
Produkt werkt perfect
pierre DEVEUGLE fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
3000 mAh 22.2 V batteri
Generelt:
Très réactif , ma commande a été traitée rapidement, bon suivi et livraison rapide
Om produktet:
J'ai retrouvé l'autonomie initiale de mon appareil, bonne capacité
Paul Vlaminck fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
1800 mAh 3.7 V batteri
Generelt:
Snel, efficient
Om produktet:
Zeer goed
Lauri Klaile fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-11-2022
Produkt:
Dyson 2100 mAh 21.6 V batteri (Grå, Original)
Generelt:
Tuotteen haku toimi, eli löytyi helposti juuri se varaosa jota olin hakemassa.
Om produktet:
Akku jonka sain oli kuin alkuperäinen ja on kyllä toiminut moitteettomasti vaihdon jälkeen. ????????
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ fra Grækenland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-11-2022
Produkt:
Dyson 2100 mAh 21.6 V batteri (Grå, Original)
Generelt:
Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η παραγγελία παραδόθηκε στην προγραμματισμένη ημερομηνία
Om produktet:
Το προϊόν εργάζεται άριστα
Phil Rutherford fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-09-2022
Produkt:
3400 mAh 7.4 V batteri (Hvid)
Generelt:
Always come through
Om produktet:
As expected
Richard Barker fra New Zealand bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
1500 mAh 14.8 V batteri (Sort)
Generelt:
Quicker delivery than previous order.
Om produktet:
Battery goood
Erich Stettler fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
27W batterioplader (7.2 - 18V, 1.5A)
Generelt:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Om produktet:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Erich Stettler fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
27W batterioplader (7.2 - 18V, 1.5A)
Generelt:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Om produktet:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Mark RENIERS fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
Varta 2 x A23 batteri (50 mAh)
Generelt:
Zeer tevreden.
Om produktet:
Erg tevreden.
Chiforeanu Ionel fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-11-2022
Produkt:
BTC-MXT882XL batteri (1800 mAh 3.7 V)
Generelt:
Un site profesionist
Om produktet:
Produs bun
Stephen Moore fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
1100 mAh 3.7 V batteri (Sort)
Generelt:
Great to see a CE marked battery being offered, which is why I chose to buy, delivery came from the Eu and took several weeks, but it was worth the wait to get a quality replacement battery. Will use again.
Om produktet:
TOMTOM GO5000 replacement battery - battery a great fit and easily swapped out - TomTom now operating like new, battery lasts for a couple of hours without charging which is fantastic
Taina Mäenpää fra Finland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
9000 mAh 18 V batteri (Sort)
Generelt:
Hyvä ja nopea palvelu. Maksutapavalikoima hyvä
Om produktet:
Olemme tyytyväisiä, toimitus oikein ja ehjä
KONSTANTINOS SKARLIS fra Grækenland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-10-2022
Produkt:
2.52W batterioplader (4.2V, 0.6A)
Generelt:
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα ευχαριστώ πολύ
Om produktet:
Κάνει την δουλειά του όπως ακριβώς λέει
Jan Pokorný fra Tjekkiet bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri
Generelt:
Před touto objednávkou jsem navštivil jednu specializovanou firmu v Praze abylo mi řečeno, že tato baterie se již nevyrábí. Bylo mi sděleno, že si musím koupit nový počítač. Zapátal jsem na internetu a objevil Vaší skvělou firmu.Vše proběhlo rychle. Zkrátka OK.
Om produktet:
Baterii jsem instaloval do počítače a vše funguje bezchybně.
Dick V Elleswijk fra Nederlandene bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
3000 mAh 24.0 V batteri
Generelt:
Is goed een goed product ben tevreden.
Om produktet:
Zeer goed indien nodig zal ik weer een bestellen
Tudosie Daniel fra Rumænien bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
Camelion 10x SR626SW Knapcelle (28 mAh)
Generelt:
Buna
Om produktet:
Produse de calitate
Tudosie Daniel fra Rumænien bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
Camelion 10x SR626SW Knapcelle (28 mAh)
Generelt:
Buna
Om produktet:
Produse de calitate
Andrzej Wołosz fra Polen bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
5000 mAh 7.4 V batteri (Sort)
Generelt:
Great customer service, good stuff for reliable price ! I will definetly come back :)
Om produktet:
Battery for a RF reciever - works fine :)
Patrick O Reilly fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
Saft 1x 14500 batteri (2600 mAh)
Generelt:
Good to deal with
Om produktet:
What I expected
Ingemar Ljung fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
BTE-HP-PB-4710-6C batteri (4400 mAh 10.8 V)
Generelt:
Snabbt och bra
Om produktet:
Ok
Michael Gallery fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
3450 mAh 11.55 V batteri (Sort)
Generelt:
in spite of a few negative reviews which i had read i thought i would take a chance as i needed the battery asap i must say i am more than delighted with all aspects of my purchase
Om produktet:
no issues
Gioara Dan fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
1700 mAh 3.7 V batteri (Sort)
Generelt:
Un magazin de incredere, recomand!
Om produktet:
Chiar daca nu este original, este exact produsul de care aveam nevoie, se potriveste perfect!
Anton Liebich fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
60W AC adapter (16.5V, 3.6A)
Generelt:
Top Service! Prompte Lieferung! Voll zufrieden!
Om produktet:
Produkt hat den Erwartungen voll entsprochen.
Günter Hemer fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
1500 mAh 22.2 V batteri (Sort)
Generelt:
Schnell und zuverlässig. Danke gerne wieder
Om produktet:
Bisher hält der Akku was er soll.... Endlich ein Ersatzteil das hochwertig ist.
Nagy Geza fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
2000 mAh 7.2 V batteri (Grøn)
Generelt:
Recomand acest vanzator.
Om produktet:
Este ok bateria.
Jens Maier fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
Dyson 2100 mAh 21.6 V batteri (Grå, Original)
Generelt:
Einfache Menüführung, das gesuchte Produkt war leicht zu finden. Auch gut: Schnelle Lieferung
Om produktet:
Der Akku arbeitet einwandfrei.
kevin cusack fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
10000 powerbank med trådløs oplader
Generelt:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Om produktet:
Batteries were as advertised and no issues with them.
kevin cusack fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
10000 powerbank med trådløs oplader
Generelt:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Om produktet:
Batteries were as advertised and no issues with them.
Helmut Zisser fra Østrig bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2022
Produkt:
5200 mAh 18 V batteri
Generelt:
Jederzeit gerne wieder!
Om produktet:
Top Produkt!
Manfred Kühne fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-11-2022
Produkt:
5200 mAh 14.4 V batteri (Blå)
Generelt:
Hab mein Akkupack bekommen.
Om produktet:
Passte und funktionierte.
Josef Ehrler fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-11-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
prompte und pünktliche Lieferung
Om produktet:
der AKKU zum Dyson-Gerät ist problemlos in Betrieb.
Mikael Pehrman fra Sverige bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2022
Produkt:
Varta 9V block batteri
Om produktet:
Fungerar utmärkt
Mikael Pehrman fra Sverige bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2022
Produkt:
Varta 9V block batteri
Om produktet:
Fungerar utmärkt
Jens Frick fra Sverige bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2022
Produkt:
2650 mAh 15.36 V batteri (Sort)
Generelt:
Det gick att hitta rätt batteri även om just denna datortyp bytt (!) battertyp under sin livcykel.
Om produktet:
fungerar bra. Nytt liv i datorn
Jean-Paul BODIN fra Frankrig bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
19-10-2022
Produkt:
Dyson 2100 mAh 21.6 V batteri (Grå, Original)
Generelt:
livraison rapide en tres bon etat
Om produktet:
dans l immediat la batterie tient bien la charge
Jean-Francois Mouchet fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2022
Produkt:
1500 mAh 14.4 V batteri
Oleg Bondarev fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-11-2022
Produkt:
BTE-SAM-N9000 batteri (3500 mAh 3.7 V, Sort)
Caroline Palumbo fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri
Generelt:
Un grand choix à des prix raisonnables, livraison rapide.
Om produktet:
Contente d'avoir trouvé la batterie d'un laptop pas tout à fait récent. Neuve et bien emballée. Arrivée rapidement. Prix correct.
Andre Lumijõe fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-11-2022
Produkt:
5000 mAh 18 V batteri (Sort)
Generelt:
Kiirelt kaup käes.
Om produktet:
Toimivad ilusti
Andre Lumijõe fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-11-2022
Produkt:
5000 mAh 18 V batteri (Sort)
Generelt:
Kiirelt kaup käes.
Om produktet:
Toimivad ilusti
Holger Zenonsson fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-11-2022
Produkt:
3000 mAh 12 V batteri
Jim Nolan fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
3650 mAh 11.4 V batteri
Generelt:
It took a while to find a supplier with a superior product but in my opinion "Battery Upgrade" supply that very product.
Om produktet:
Considerably better than the previous replacement, I would recommend based upon my experience however I am a layman.
Flavio Camponovo fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-11-2022
Produkt:
3800 mAh 11.1 V batteri (Grå)
Generelt:
Ha soluzioni per ogni tipo di batterie, anche quelle dismesse dai fornitori originali!!
Om produktet:
La batteria ha le dimensioni esatte come l'originale, ho potuto caricarla senza problemi. Il drone funziona con la nuova batteria, non ho ancora potuto vedere la durata di un volo.
Cigdem Sari fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-11-2022
Produkt:
3950 mAh 10.8 V batteri
Generelt:
Super service????
Om produktet:
Alles top
Daniel Kilchenmann fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-11-2022
Produkt:
HP BO-HP-756746-001 batteri (2550 mAh 14.8 V, Original)
Generelt:
Ein passender Akku war einfach zu findern
Om produktet:
Funktioniert perfekt
Heili Ilves fra Estland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-11-2022
Produkt:
2500 mAh 18 V batteri (Sort)
Generelt:
Tellimuse vormistamine, maksmine ning kulleriga kauba kättetoimetus kiire ja lihtne.
Om produktet:
Ostetud toodetega rahul, sobisid hästi
Gisela Hagen fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-11-2022
Produkt:
4400 mAh 11.1 V batteri
Anghel Bogdan fra Rumænien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-11-2022
Produkt:
700 mAh 4.8 V batteri
Generelt:
Este un magazin ok. Au trimis comanda in timpul precizat.
Om produktet:
Acumulatorul comandat este ff bun. Imi place ca vs cel original are capacitatea crescuta si pot comunica pe statie mai mult timp.
Lars Tovander fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-09-2022
Produkt:
BTC-DYC830VX batteri (5000 mAh 21.6 V, Sort)
Generelt:
They had what I needed and delivered quickly.
Habils Hans fra Belgien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
2600 mAh 7.4 V batteri (Sort)
Generelt:
Correcte en vriendelijke dienstverlening.
Om produktet:
Tot nog toe geen klachten.
Teresa Fortune fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-10-2022
Produkt:
BTC-GWP400PX batteri (5000 mAh 40 V)
Generelt:
Order process was very easy
Om produktet:
Very good product, half the price of branded battery with 25% more capacity
Mats Almroth fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-11-2022
Produkt:
2500 mAh 18.5 V batteri (Rød)
Norbert Scheid fra Tyskland bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
10-11-2022
Produkt:
3000 mAh 7.2 V batteri
Generelt:
Sehr guter Ablauf.
Om produktet:
Einwandfreie Funktion.
Thomas Berg fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
3400 mAh 7.2 V batteri (Sort)
Generelt:
Levererar enl info och funkar klockrent!
Om produktet:
Kanon! Inget att klaga på!
Thomas Berg fra Sverige bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
BTC-HDV4NB batteri (4400 mAh 10.8 V)
Generelt:
Mycket pålitliga!
Om produktet:
Fungerar som väntat!
Claudio Pescimoro fra Italien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2022
Produkt:
1000 mAh 7.2 V batteri
Generelt:
Ottimo servizio. Sono soddisfatto .
Om produktet:
Il prodotto corrisponde esattamente alle caratteristiche richieste.
Donald Calder fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
1100 mAh 3.7 V batteri (Sort)
Generelt:
Easy to deal with. Order completed 100%. Good feedback during the process.
Om produktet:
Exactly as we required.
Paddy Cronin fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
4000 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
Customer service is prompt and courteous.
Om produktet:
Dyson battery far exceeded performance of original.
Peter Strachan fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
1500 mAh 22.2 V batteri (Sort)
Generelt:
Quick and efficient
Om produktet:
What I wanted
Heiga Bachmann fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
Dyson 2100 mAh 21.6 V batteri (Grå, Original)
Generelt:
Die Bestellung ging ganz schnell von statten ,werde auch weiterhin. bei ihnen bestellen . vielen Dank
Om produktet:
Bin mit dem Produkt zufrieden ,die Batterien sind sehr gut
Andrzej Zalewski fra Polen bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2022
Produkt:
BTC-IPD100SL batteri (5400 mAh 3.7 V)
Generelt:
Polecam, sprawna obsługa, towar dobrej jakości.
Om produktet:
Zgodny z opisem i oczekiwaniami.
Fiona Flowerdew fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
2500 mAh 21.6 V batteri
Generelt:
Easy to find my product, quick delivery with regular updates.
Om produktet:
Proper Dyson battery, easy to install following YouTube video, cleaner works like new.
Aidan Moynihan fra Irland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-11-2022
Produkt:
BTC-IQN266SL batteri (1200 mAh 3.7 V)
Generelt:
Teriffic service
Om produktet:
All good
Ivano Skopal fra Kroatien bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2022
Produkt:
5200 mAh 14.4 V batteri
Generelt:
10+
Om produktet:
Odličan proizvod
Peter Rychener fra Schweiz bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-11-2022
Produkt:
6600 mAh 10.8 V batteri
Matthias Hauger fra Tyskland bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2022
Produkt:
4400 mAh 14.4 V batteri
Generelt:
Alles bestens gelaufen
Om produktet:
Der Akku passt perfekt für mein Notebook und funktioniert tadellos
Pentti Mäkinen fra Finland bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2022
Produkt:
4000 mAh 14.4 V batteri (Sort)
Generelt:
tiedottaminen hyvää.
Om produktet:
tuote toimi moitteettomasti.
Mark Buckley fra Forenede Kongerige, Det bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
07-11-2022
Produkt:
BTC-ICM160TW batteri (3300 mAh 9 V, Gul)
Generelt:
Good transaction
Om produktet:
Battery for hand held emergency gmdss radio, better price than elsewhere
Alan Temperley fra New Zealand bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-10-2022
Produkt:
4000 mAh 21.6 V batteri (Sort)
Generelt:
It took three weeks to receive my order but not long considering how things are these days. When i had a query they were quick to reply.
Om produktet:
It exceeds my expectations and is superior to the original battery.

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved BatteryUpgrade.dk

  • Mere end 1.000.000 kunder
  • Gratis levering for ordrer over DKK 550,00
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Gratis levering for ordrer over DKK 550,00
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.