Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • Mere end 1.000.000 kunder
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

BatteryUpgrade.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Birger Thyrring fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Claus Bohmann fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Vagn Møller fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Gul)
Generelt:
God service, hurtig forsendelse
Om produktet:
OK pris
Christian Aagaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
500 mAh batteri
kresten Kristensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-10-2019
Produkt:
1100 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Else marie Andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
BTC-PTU301SL batteri (700 mAh)
Ole Mikkelsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-10-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
Generelt:
Forholdsvis lang leveringstid.
Om produktet:
Super fin produkt, køber gerne igen.
Jens Kloster fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
BTC-DML300SL batteri (1300 mAh, Sort)
Generelt:
Hjemmesiden fungerer fint
Ove Horshauge fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
BTC-DEW855PX batteri (3000 mAh)
Generelt:
Rimeligt hurtig og god behandling.
Om produktet:
Varen var OK.
Steen Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-10-2019
Produkt:
1250 mAh batteri
Carsten Kjær Olesen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
12-09-2019
Produkt:
BTC-ACB850SL batteri (4500 mAh, Sort)
Generelt:
forholdsvis lang leveringstid men vare modtaget som bestilt
Flemming Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-10-2019
Produkt:
BTC-AC4551DB batteri (8800 mAh)
Generelt:
Er tidligere blevet snydt af et firma, så jeg var yderst betænkelig da der var gået nogle dage. Men jeres infosider, sener oplysning om leveringen samt det faktum at I ikke kastede jer over betalingen straks, gjorde mig rolig. Da jeg senere fik batteriet i nøjagtig den kvalitet jeg havde bestilt, mlev jeg klar over at jeg havde med en seriøst og professionelt virksom at gøre.
Åge Hühn fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2019
Produkt:
2100 mAh batteri
Om produktet:
De fungerer helt perfekt
Lars Bjerre fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2019
Produkt:
1000 mAh batteri
Generelt:
Handelen gik fint
Om produktet:
Ser ud til at virke, som det skal
peter krog fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-09-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Godt sted at handle, BatteryUpgrade har et kæmpe udvalg, så man er ret sikker på at finde det man søger efter.
Om produktet:
Fungerer upåklageligt og passer perfekt.
Peder Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-09-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Generelt:
Kvik levering
Om produktet:
Godt produkt lever op til mine krav
Tom Daugaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-09-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
Generelt:
Super fine at handle med.
Om produktet:
Batteriet kom hurtigt ,og var det der passede i min Samsung tlf
Steen Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-09-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
Generelt:
Jeg har ikke så meget erfaring med batteryupgrade.dk, da det var første gang, jeg handlede, men jeg er meget positiv over det første indtryk.
Om produktet:
Produktet, jeg modtog, var ikke identisk med det batteri, der skulle udskiftes (den fysiske udformning) - heldigvis, for jeg er mere tilfreds med det batteri, jeg modtog fra batteryupgrade.dk
Jan Jaskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-09-2019
Produkt:
BTE-HP-DV4_5000_9C batteri (6600 mAh)
Albert Lund fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-09-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
god service
Om produktet:
ok
Jan Tiedgen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
4400 mAh batteri (Sort, Original)
Generelt:
Jeg var utrolig glad for at finde et sted, hvor jeg kunne få den vare, jeg havde brug for og jeg følte mig fint informeret under hele forløbet.
Om produktet:
Batteriet fungerer perfekt
VICTOR POPESCU fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
BTC-AUK53HB batteri (6600 mAh)
Niels Bo Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-09-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Hurtig og billig levering.
Om produktet:
Virker og ser ud til at være OK.
Lene Tjanis fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
1800 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Jeg ville gerne at der var givet besked om hvornår pakken skulle komme til mig. Jeg fik bare at vide at nu var den sendt til forsendelse.
Om produktet:
Fint.
Ole Therkelsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-08-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Hans P. Pedersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2019
Produkt:
1150 mAh batteri
Robert Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
Godt
Om produktet:
Som forventet
Sylvain Mertinitz fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2019
Produkt:
2x 2/3 AAA batteri (350 mAh, Genopladelig)
Claus Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-08-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Palle Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-08-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
Silviu-Andrei Calin fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Quick response and good delivery.
Om produktet:
Product is excellent, battery is working as expected and no issues so far.
Søren Andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Det tog tid og ingen info om leveringsdato men da det kom var det lige det jeg havde brug for og det virker som det skal.
Preben Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-08-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Bente Kloe Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2019
Produkt:
700 mAh batteri
Generelt:
Hurtig levering
Henrik Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
ok vil købe igen hos jer igen
Om produktet:
batteri til Wii U der gik 8-10 dage før det jeg fik det
Kirsten Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-08-2019
Produkt:
1650 mAh batteri
Generelt:
Første gang jeg har købt hos jer. Men fungerede fint
Om produktet:
Købt et batteri til en "gammel" telefon. Det bliver de jo mega hurtigt ????
BØRGE KUSK fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Generelt:
jeg syntes det er fint at der er sådan et sted at handle
Om produktet:
det virker som det skal
ove Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-07-2019
Produkt:
Grundlæggende værktøjssæt til telefon, tablet eller laptop, 12 stk
Generelt:
er ikke sidste gang jeg handler der
Om produktet:
dejlig produkt
John Benzon-Rytter fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-08-2019
Produkt:
Landport 24000 mAh batteri (Original)
Generelt:
Hurtig effektiv
Om produktet:
Godt, håber jeg holder længere en et sidste
Max Jakobsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-07-2019
Produkt:
BG-E11 kompatibel Batteriudvidelse
Hanne Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2019
Produkt:
HP BO-PSA-AO04 batteri (2800 mAh, Original)
Jens Gottfredsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-07-2019
Produkt:
90W AC adapter (19V, 4.74A)
Generelt:
Varen kom efter nogen tid, men på et et tidspunkt var jeg i tvivl om at siden var fake, da det så ud som om at firmaet var registreret i Letland,,, men varen kom og alt er godt :-)
Om produktet:
Jeg bestilte en trafo til en bærbar, og den virker ganske fint (Y)
Torben Weng fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Hurtig levering
Om produktet:
Fint produkt, virker tilfredsstillende
Rune Poret fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Per Holm fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
2840 mAh batteri
Generelt:
En fin vare i bedste kvalitet
Erik Lindstroem fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-07-2019
Produkt:
2400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
God og overskuelig hjemmeside, acceptabel leveringstid
Om produktet:
OK
Frank Scheegell fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-06-2019
Produkt:
Camelion 10x LR41 Knapcelle (24 mAh)
Generelt:
Var meget skeptisk i starten, da det varede længe, før jeg fik besked om ordren. Efterfølgende ingen problemer. Handler gerne igen.
Om produktet:
Fin kvalitet
Ole Jensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Om produktet:
jeg tror at batteriet er færdig da robot klipperen stopper midt på grænplænen hvad skal jeg gore M.v.h. Ole Jensen
Aage Bo Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
John Ibsø fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-07-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Fungerer perfekt
Om produktet:
Fine som forventet
Peder Thomsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Generelt:
Alt er som lovet, ingen negative Bemærkninger.
Om produktet:
Jeg kunne godt tænke mig oplyst leveringstiden.
Tina Holk fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
BTC-SLB11A batteri (1050 mAh)
Generelt:
Hurtig service og pakken hurtigt fremme.
Om produktet:
Batteriet lever op til mine forventninger.
Knud Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
1440 mAh batteri (Grå)
Generelt:
Jeg er godt tilfreds. Mit køb i maj var til erstatning for køb i januar (67057817). Det batteri, I sendte mig dengang, kunne ikke lades,hvorfor det er ubrugeligt. Når jeg ikke returnerede det , skyldes det de deraf følgende portoudgifter, som ikke ville stå i forhold til købsprisen. I stedet bestilte jeg et nyt i maj
Preben Tordorf fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Alt OK
Per Brøndum fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-07-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Jørgen Halskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-07-2019
Produkt:
2100 mAh batteri
Om produktet:
Batteri til Samsung galaxy s 4 mini var perfekt,men jeg blev forbavset over at der var en bagplade med. Men så var batteriet tykkere end det originale.(derfor).Nu holder batteriet dobbelt så længe. Batteri til Bosh passede perfekt.
Benjamin Nielsen fra Færøerne (Føroyar) bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-06-2019
Produkt:
3500 mAh Batteri (Sæt indeholder 2 batterier)
Generelt:
Lige hvad jeg skulle have
Leif Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-07-2019
Produkt:
5.04W batterioplader (8.4V, 0.6A)
Generelt:
I har en opsætning på nettet som har gjort at jeg har haft nemt ved at finde det jeg skulle bruge, og til en pris, som er til at betale.
Om produktet:
Produkterne virker efter hensigten, hvad det jo er det primære formål med dem.
Per Nissen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-06-2019
Produkt:
BO-PSA-CBI3551A batteri (5200 mAh)
Om produktet:
Meget fin monteringsanvisning, god kvalitet
Jens-Jørgen Albertsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Jesper Michal Hasemann fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
1040 mAh batteri (Sort)
Søren Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
850 mAh batteri (Sort)
Thorkild Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Om produktet:
Det har levet fuldt op til min tilfredshed
ingrid absalon fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
1100 mAh batteri (Sort)
Dhimiter Zaka fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort, Original)
Generelt:
God produkt, God pris.
Om produktet:
Overraskende hurtig levering. Da jeg læste på nettet, blev jeg lidt bange, men det hele gik meget godt. Tak.
Carl Davids fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-06-2019
Produkt:
4400 mAh batteri
Generelt:
Betjening, batteriet og levering var som lovet og udmærket. Mvh Carl Dawids
Om produktet:
Helt iorden
Lars Vernegaard fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Hans Tophøj Bork fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Kæmpe udvalg og skarpe priser.
Om produktet:
Batterierne får mit elværktøj til at køre som nyt. Jeg er vældig tilfreds med størrelse og kapacitet.
Leif Fangel fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-06-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Generelt:
Et ok. firma
Om produktet:
Svarede til forventningen.
Claus Abildgaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-06-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Om produktet:
Virker fint
Boje Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-06-2019
Produkt:
1400 mAh batteri (Sort)
Karl Vinther fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
800 mAh batteri
Generelt:
Nem og hurtig
Om produktet:
Virker som de skal
Jørgen Jessen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-06-2019
Produkt:
3300 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Det er meget let at handle med Batteryupgrade
Om produktet:
Jeg har købt batterier til boremaskine og de fungerer perfekt
Torben Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-06-2019
Produkt:
BTC-MKT090PX batteri (2500 mAh, Sort)
Generelt:
Jeg er atter en gang meget godt tilfreds med at handle med BatteryChampion så det er ikke sidste gang
Om produktet:
produktet liver fuldt op til min forventning
Gunnar Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-06-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Generelt:
Hjemmesiden fungerer glimrende.
Om produktet:
Godt batteri.
Hans Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-06-2019
Produkt:
BTC-SMX200SL batteri (850 mAh, Sort)
Generelt:
Fin service. Har ikke noget, at klage over.
Aage Bo Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-06-2019
Produkt:
BTC-JML330SL batteri (6000 mAh, Blå)
Nicolae Marius Alexe fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-07-2019
Produkt:
BTC-LOH1000RC batteri (1300 mAh)
Generelt:
Firmaet virker seriøst. Vare modtaget på aftalt tid. Alt som det skal være.
Om produktet:
Varen er i overensstemmelse med det produkt, den skulle erstatte.
kristian Sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-05-2019
Produkt:
BTC-GRA800PW batteri (2500 mAh, Rød)
Generelt:
Hurtigt levering
Joseph kongonani-mattia fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-05-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Kanon service og ingen skuffelse.ville altid handler hos B upgrade.dk
Om produktet:
Lige det jeg mangler,og den passer fint til min Kamera ,og den fungere godt.
Mogens Damsted fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-05-2019
Produkt:
BTC-DWC540PX batteri (3000 mAh)
Johannes Jørgensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-05-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Poul-Erik Monrad fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-05-2019
Produkt:
2700 mAh batteri
Generelt:
Hurtig og nem handel.
Peer Nordling fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-06-2019
Produkt:
2200 mAh batteri
Generelt:
Et udmærket sted ,go ahead
Om produktet:
Ja mobilbatteriet fungere udmærket.
kristian Sørensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-05-2019
Produkt:
BTC-GRA800PW batteri (2500 mAh, Rød)
Generelt:
Hurtigt og passer
Ole Westerberg fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-05-2019
Produkt:
5870 mAh batteri (Hvid)
Generelt:
Ok fint
Gert Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-05-2019
Produkt:
3830 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Det virker
Om produktet:
De virker også alt er super
Steen Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-05-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Jan Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-05-2019
Produkt:
1900 mAh batteri
Generelt:
Det er gode produkter
Om produktet:
Meget godt
Bjarne Søborg fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-05-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Generelt:
Jeg syntes at leveringstiden var for lang, den var vist omkring 3 uger, det er længe når telefonen ikke virker p. gr. af dødt batteri.
Om produktet:
Produktet er fint og prisbilligt. Phonak forlangte mellem 400 og 800 dk for samme batteri.
Anni Braagaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-05-2019
Produkt:
BTC-GLF400XL batteri (1700 mAh)
Generelt:
God hjemmeside og hurtig levering Jeg kan anbefale Batteryupgrade
Om produktet:
????
Johnny Bornhøft fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
19-05-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Henning Naested fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-05-2019
Produkt:
BTE-GTW-NV53 batteri (4400 mAh)
Generelt:
Dygtige til at finde de specielle batterier, som man ikke bare kan gå hen og købe i en forretning.
Om produktet:
De virkede bare!
Edelveiis Olsson fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-05-2019
Produkt:
4000 mAh batteri
Generelt:
God
Flemming Villadsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-05-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Palle Voss fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-05-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Hurtig og meget tilfredsstillende service.
Om produktet:
Nyt batteri til mobiltelefon har hidtil fungeret som ønsket.
Jan Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-05-2019
Produkt:
BTC-X3SL batteri (1000 mAh, Sølv)
Tommy Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-05-2019
Produkt:
3500 mAh Batteri (Sæt indeholder 2 batterier)
Generelt:
God hjemmeside. Let at finde rundt på. Hurtig levering og god service til en god pris.
Claus Bie fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-05-2019
Produkt:
2500 mAh batteri
Generelt:
Virkeligt et godt batteri jeg fik købt hos Jer, tak????
juhl worsøe fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
05-05-2019
Produkt:
BTE-SY-NP-FH50 batteri (1080 mAh)

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved BatteryUpgrade.dk

  • Mere end 1.000.000 kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Sikker, nem, hurtig
  • Mere end 1.000.000 kunder
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

For at kunne få vores webside til at fungere korrekt, benytter vi cookies. Læs vores cookie politik. Hvis du benytter vores hjemmeside, antager vi at du er enig i denne.