Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vælg nemt en enhed eller kategori

BatteryUpgrade.dk Anmeldelser

Følgende kunder har delt deres oplevelse med os:

Bjarne Jakobsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-11-2019
Produkt:
BTC-PRD8330 batteri (1250 mAh)
henrik bengtsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-11-2019
Produkt:
3350 mAh batteri (Sort)
Generelt:
God hjemmeside og produkter i god kvalitet, til en super pris
Om produktet:
De virker upåklageligt
John Halse Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-11-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Om produktet:
Det var præcist det batteri jeg have brug for, så helt perfekt.
Henrik Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-10-2019
Produkt:
2200 mAh batteri
Generelt:
God service.
Om produktet:
Kvalitets batterier.
Niels Thal Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Søren Oest-Jacobsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
4000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
OK firma
Om produktet:
Varerne ok
Søren Oest-Jacobsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-11-2019
Produkt:
4000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
OK firma
Om produktet:
Varerne ok
Anne Marie Kjerstrup fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-10-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Preben Risvang fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
31-10-2019
Produkt:
200 mAh batteri
Generelt:
Leveringstid for lang
Om produktet:
Kvalitet ok, men pris højere end andre udbydere
Frede Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2019
Produkt:
BTC-PHM507MD batteri (4200 mAh, Sort)
Generelt:
Godt solidt firma, med godt tjek på systemet
Om produktet:
Ingen problemer alt ok
Peter Limbach fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-10-2019
Produkt:
Varta 4000 mAh batteri (Original)
Bo Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-10-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Generelt:
+
Om produktet:
+
Birger Thyrring fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Ovidiu Ciobancan fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
23-10-2019
Produkt:
3600 mAh batteri (Sort)
Claus Bohmann fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Claus Bohmann fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Alex Palmkvist fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Lever op til det lovede og mine forventninger
Om produktet:
Er som beskrevet og passede til mit apperat
Vagn Møller fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Gul)
Generelt:
God service, hurtig forsendelse
Om produktet:
OK pris
Christian Aagaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
500 mAh batteri
Christian Aagaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-10-2019
Produkt:
500 mAh batteri
kresten Kristensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-10-2019
Produkt:
1100 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Else marie Andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-10-2019
Produkt:
BTC-PTU301SL batteri (700 mAh)
Jens Kloster fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
BTC-DML300SL batteri (1300 mAh, Sort)
Generelt:
Hjemmesiden fungerer fint
Ole Mikkelsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-10-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
Generelt:
Forholdsvis lang leveringstid.
Om produktet:
Super fin produkt, køber gerne igen.
Ove Horshauge fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-10-2019
Produkt:
BTC-DEW855PX batteri (3000 mAh)
Generelt:
Rimeligt hurtig og god behandling.
Om produktet:
Varen var OK.
Steen Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-10-2019
Produkt:
1250 mAh batteri
Carsten Kjær Olesen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
12-09-2019
Produkt:
BTC-ACB850SL batteri (4500 mAh, Sort)
Generelt:
forholdsvis lang leveringstid men vare modtaget som bestilt
Flemming Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-10-2019
Produkt:
BTC-AC4551DB batteri (8800 mAh)
Generelt:
Er tidligere blevet snydt af et firma, så jeg var yderst betænkelig da der var gået nogle dage. Men jeres infosider, sener oplysning om leveringen samt det faktum at I ikke kastede jer over betalingen straks, gjorde mig rolig. Da jeg senere fik batteriet i nøjagtig den kvalitet jeg havde bestilt, mlev jeg klar over at jeg havde med en seriøst og professionelt virksom at gøre.
Åge Hühn fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2019
Produkt:
2100 mAh batteri
Om produktet:
De fungerer helt perfekt
Åge Hühn fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-09-2019
Produkt:
2100 mAh batteri
Om produktet:
De fungerer helt perfekt
peter krog fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-09-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Godt sted at handle, BatteryUpgrade har et kæmpe udvalg, så man er ret sikker på at finde det man søger efter.
Om produktet:
Fungerer upåklageligt og passer perfekt.
Lars Bjerre fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-09-2019
Produkt:
1000 mAh batteri
Generelt:
Handelen gik fint
Om produktet:
Ser ud til at virke, som det skal
Peder Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-09-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Generelt:
Kvik levering
Om produktet:
Godt produkt lever op til mine krav
Tom Daugaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-09-2019
Produkt:
2600 mAh batteri
Generelt:
Super fine at handle med.
Om produktet:
Batteriet kom hurtigt ,og var det der passede i min Samsung tlf
Steen Pedersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-09-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
Generelt:
Jeg har ikke så meget erfaring med batteryupgrade.dk, da det var første gang, jeg handlede, men jeg er meget positiv over det første indtryk.
Om produktet:
Produktet, jeg modtog, var ikke identisk med det batteri, der skulle udskiftes (den fysiske udformning) - heldigvis, for jeg er mere tilfreds med det batteri, jeg modtog fra batteryupgrade.dk
Jan Jaskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-09-2019
Produkt:
BTE-HP-DV4_5000_9C batteri (6600 mAh)
Albert Lund fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-09-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
god service
Om produktet:
ok
Jan Tiedgen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
4400 mAh batteri (Sort, Original)
Generelt:
Jeg var utrolig glad for at finde et sted, hvor jeg kunne få den vare, jeg havde brug for og jeg følte mig fint informeret under hele forløbet.
Om produktet:
Batteriet fungerer perfekt
VICTOR POPESCU fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
BTC-AUK53HB batteri (6600 mAh)
Niels Bo Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-09-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Hurtig og billig levering.
Om produktet:
Virker og ser ud til at være OK.
Lene Tjanis fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2019
Produkt:
1800 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Jeg ville gerne at der var givet besked om hvornår pakken skulle komme til mig. Jeg fik bare at vide at nu var den sendt til forsendelse.
Om produktet:
Fint.
Hans P. Pedersen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2019
Produkt:
1150 mAh batteri
Ole Therkelsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
27-08-2019
Produkt:
2000 mAh batteri (Sort)
Robert Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
Godt
Om produktet:
Som forventet
Sylvain Mertinitz fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2019
Produkt:
2x 2/3 AAA batteri (350 mAh, Genopladelig)
Palle Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-08-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
Claus Nielsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-08-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Søren Andersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Det tog tid og ingen info om leveringsdato men da det kom var det lige det jeg havde brug for og det virker som det skal.
Silviu-Andrei Calin fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
3400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Quick response and good delivery.
Om produktet:
Product is excellent, battery is working as expected and no issues so far.
Preben Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-08-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Bente Kloe Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2019
Produkt:
700 mAh batteri
Generelt:
Hurtig levering
Henrik Christiansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2019
Produkt:
1500 mAh batteri
Generelt:
ok vil købe igen hos jer igen
Om produktet:
batteri til Wii U der gik 8-10 dage før det jeg fik det
Kirsten Rasmussen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-08-2019
Produkt:
1650 mAh batteri
Generelt:
Første gang jeg har købt hos jer. Men fungerede fint
Om produktet:
Købt et batteri til en "gammel" telefon. Det bliver de jo mega hurtigt ????
BØRGE KUSK fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Generelt:
jeg syntes det er fint at der er sådan et sted at handle
Om produktet:
det virker som det skal
Peter Søeborg fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
23-10-2019
Produkt:
4500 mAh batteri (Hvid)
John Benzon-Rytter fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-08-2019
Produkt:
Landport 24000 mAh batteri (Original)
Generelt:
Hurtig effektiv
Om produktet:
Godt, håber jeg holder længere en et sidste
ove Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-07-2019
Produkt:
Grundlæggende værktøjssæt til telefon, tablet eller laptop, 12 stk
Generelt:
er ikke sidste gang jeg handler der
Om produktet:
dejlig produkt
Max Jakobsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-07-2019
Produkt:
BG-E11 kompatibel Batteriudvidelse
Hanne Petersen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2019
Produkt:
HP BO-PSA-AO04 batteri (2800 mAh, Original)
Jens Gottfredsen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
24-07-2019
Produkt:
90W AC adapter (19V, 4.74A)
Generelt:
Varen kom efter nogen tid, men på et et tidspunkt var jeg i tvivl om at siden var fake, da det så ud som om at firmaet var registreret i Letland,,, men varen kom og alt er godt :-)
Om produktet:
Jeg bestilte en trafo til en bærbar, og den virker ganske fint (Y)
Torben Weng fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Hurtig levering
Om produktet:
Fint produkt, virker tilfredsstillende
Erik Lindstroem fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-07-2019
Produkt:
2400 mAh batteri (Sort)
Generelt:
God og overskuelig hjemmeside, acceptabel leveringstid
Om produktet:
OK
Per Holm fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
2840 mAh batteri
Generelt:
En fin vare i bedste kvalitet
Rune Poret fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Frank Scheegell fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-06-2019
Produkt:
Camelion 10x LR41 Knapcelle (24 mAh)
Generelt:
Var meget skeptisk i starten, da det varede længe, før jeg fik besked om ordren. Efterfølgende ingen problemer. Handler gerne igen.
Om produktet:
Fin kvalitet
Aage Bo Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
6600 mAh batteri
Ole Jensen fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Om produktet:
jeg tror at batteriet er færdig da robot klipperen stopper midt på grænplænen hvad skal jeg gore M.v.h. Ole Jensen
John Ibsø fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-07-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Fungerer perfekt
Om produktet:
Fine som forventet
Tina Holk fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
BTC-SLB11A batteri (1050 mAh)
Generelt:
Hurtig service og pakken hurtigt fremme.
Om produktet:
Batteriet lever op til mine forventninger.
Peder Thomsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-07-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Generelt:
Alt er som lovet, ingen negative Bemærkninger.
Om produktet:
Jeg kunne godt tænke mig oplyst leveringstiden.
Knud Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
19-07-2019
Produkt:
1440 mAh batteri (Grå)
Generelt:
Jeg er godt tilfreds. Mit køb i maj var til erstatning for køb i januar (67057817). Det batteri, I sendte mig dengang, kunne ikke lades,hvorfor det er ubrugeligt. Når jeg ikke returnerede det , skyldes det de deraf følgende portoudgifter, som ikke ville stå i forhold til købsprisen. I stedet bestilte jeg et nyt i maj
Preben Tordorf fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Alt OK
Preben Tordorf fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Alt OK
Preben Tordorf fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Alt OK
Preben Tordorf fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
12-07-2019
Produkt:
1100 mAh batteri
Generelt:
Alt OK
Jørgen Halskov fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-07-2019
Produkt:
2100 mAh batteri
Om produktet:
Batteri til Samsung galaxy s 4 mini var perfekt,men jeg blev forbavset over at der var en bagplade med. Men så var batteriet tykkere end det originale.(derfor).Nu holder batteriet dobbelt så længe. Batteri til Bosh passede perfekt.
Per Brøndum fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-07-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Benjamin Nielsen fra Færøerne (Føroyar) bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
06-06-2019
Produkt:
3500 mAh Batteri (Sæt indeholder 2 batterier)
Generelt:
Lige hvad jeg skulle have
Leif Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-07-2019
Produkt:
5.04W batterioplader (8.4V, 0.6A)
Generelt:
I har en opsætning på nettet som har gjort at jeg har haft nemt ved at finde det jeg skulle bruge, og til en pris, som er til at betale.
Om produktet:
Produkterne virker efter hensigten, hvad det jo er det primære formål med dem.
Jens-Jørgen Albertsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort)
Per Nissen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-06-2019
Produkt:
BO-PSA-CBI3551A batteri (5200 mAh)
Om produktet:
Meget fin monteringsanvisning, god kvalitet
Thorkild Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
2000 mAh batteri
Om produktet:
Det har levet fuldt op til min tilfredshed
Søren Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
850 mAh batteri (Sort)
Jesper Michal Hasemann fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
1040 mAh batteri (Sort)
ingrid absalon fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-06-2019
Produkt:
1100 mAh batteri (Sort)
Carl Davids fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-06-2019
Produkt:
4400 mAh batteri
Generelt:
Betjening, batteriet og levering var som lovet og udmærket. Mvh Carl Dawids
Om produktet:
Helt iorden
Dhimiter Zaka fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri (Sort, Original)
Generelt:
God produkt, God pris.
Om produktet:
Overraskende hurtig levering. Da jeg læste på nettet, blev jeg lidt bange, men det hele gik meget godt. Tak.
Hans Tophøj Bork fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Kæmpe udvalg og skarpe priser.
Om produktet:
Batterierne får mit elværktøj til at køre som nyt. Jeg er vældig tilfreds med størrelse og kapacitet.
Hans Tophøj Bork fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-06-2019
Produkt:
3000 mAh batteri
Generelt:
Kæmpe udvalg og skarpe priser.
Om produktet:
Batterierne får mit elværktøj til at køre som nyt. Jeg er vældig tilfreds med størrelse og kapacitet.
Lars Vernegaard fra Danmark bedømte os:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-06-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Sort)
Leif Fangel fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-06-2019
Produkt:
1200 mAh batteri
Generelt:
Et ok. firma
Om produktet:
Svarede til forventningen.
Boje Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-06-2019
Produkt:
1400 mAh batteri (Sort)
Claus Abildgaard fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-06-2019
Produkt:
2500 mAh batteri (Rød)
Om produktet:
Virker fint
Karl Vinther fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
800 mAh batteri
Generelt:
Nem og hurtig
Om produktet:
Virker som de skal
Karl Vinther fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-06-2019
Produkt:
800 mAh batteri
Generelt:
Nem og hurtig
Om produktet:
Virker som de skal
Torben Hansen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-06-2019
Produkt:
BTC-MKT090PX batteri (2500 mAh, Sort)
Generelt:
Jeg er atter en gang meget godt tilfreds med at handle med BatteryChampion så det er ikke sidste gang
Om produktet:
produktet liver fuldt op til min forventning
Jørgen Jessen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-06-2019
Produkt:
3300 mAh batteri (Sort)
Generelt:
Det er meget let at handle med Batteryupgrade
Om produktet:
Jeg har købt batterier til boremaskine og de fungerer perfekt
Gunnar Christensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-06-2019
Produkt:
1050 mAh batteri
Generelt:
Hjemmesiden fungerer glimrende.
Om produktet:
Godt batteri.
Hans Larsen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-06-2019
Produkt:
BTC-SMX200SL batteri (850 mAh, Sort)
Generelt:
Fin service. Har ikke noget, at klage over.
Aage Bo Jensen fra Danmark bedømte os:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-06-2019
Produkt:
BTC-JML330SL batteri (6000 mAh, Blå)

Kan du ikke finde hvad du leder efter? Prøv at bruge søg

Fordele ved BatteryUpgrade.dk

  • Mere end 1.000.000 kunder
  • Gratis fragt denne uge!
  • Laveste priser
  • 30-dages pengene tilbage garanti
  • Gratis fragt denne uge!
  • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

For at kunne få vores webside til at fungere korrekt, benytter vi cookies. Læs vores cookie politik. Hvis du benytter vores hjemmeside, antager vi at du er enig i denne.