Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Garanti

30 dages 'Money Back' garanti

Vores mål for hver ordre: en tilfreds kunde. Derfor giver vi dig, ud over garanti og vores RMA-service, en 30 dages periode hvor du kan få dine penge tilbage - 30 dages 'money back' garanti! Hvis ikke produktet er hvad du havde forventet, eller hvis du har ombestemt dig, kan du få dine penge tilbage. Vi kræver dog at produktet bliver sendt tilbage til os i dets originale og ubrudte emballage inden 30 dage efter du har modtaget ordren.

Bemærk: for at kvalificere dig til at få pengene retur, skal du først kontakte supporten og vente på instruktioner i hvad du skal gøre, før du sender din vare tilbage.

Garanti

Alle vores produkter har 12 måneders garanti. Garantien er gyldig hvis køberen har installeret batteriet rigtigt i sit udstyr, samt har behandlet batteriet rigtigt.

Et batteri bliver slidt. Det betyder, at et batteris levetid bliver kortere des mere det bliver brugt. Desuden vil kvaliteten af et batteri også falde selv hvis det ikke bliver brugt. I følgende artikel kan du finde ud af mere om batterier: Batteries.

En masse ekstra tips kan findes på BatteryUniversity. The BatteryUniversity opladnings tips hjælper dig med at få mest muligt ud af dit batteri!

RMA

Hvis du har problemer med et batteri du har købt hos os, bedes du venligst kontakte os. Vi vil se på dit problem og forsøge at finde en løsning på det. Hvis problemet ikke kan løses af vores helpdesk support, vil vi generere et RMA-nummer (Return Material Authorization) til dig. Vi anbefaler at du sender dit batteri i en stiv konvolut - helst med bobbleplast. Vær venligst opmærksom på at RMA-nummeret er synligt uden på konvolutten og er skrevet på et stykke papir inde i konvolutten. Ved hjælp af dit RMA-nummer er vi i stand til at indetificere dit batteri når det når frem til os. Hvis et eftersyn viser at batteriet er defekt, sender vi dig et nyt batteri gratis.
Bemærk: vi kan ikke behandle returnerede batterier hvis du endnu ikke har modtaget et RMA-nummer. kontakt os først. Vi vil se på dit problem og forsøge at finde en løsning på det. Hvis problemet ikke kan løses af vores support, vil vi give dig et RMA-nummer (Return Material Authorization). Vi anbefaler at du sender dit batteri tilbage i en stiv (bobble)konvolut. Sørg venligst for at dit RMA-nummer er synligt på kuverten og er skrevet på et stykke papir inde i kuverten. RMA-nummeret hjælper os til at identificere dit batteri når det når frem til os. Hvis vi, efter inspektion, kan konkludere at batteriet er defekt vil vi sende dig et nyt uden det koster dig noget.
Bemærk venligst: vi kan ikke gøre noget ved returnerede batterier, hvis ikke du har fået et RMA-nummer inden du sender det.

Anmeldelser

Jørgen Aagaard bedømte os:
(5/5)
Produkt:
BTE-ADPT-ASUS-03_BLACK 40W AC adapter (19V, 2.1A)
Generelt:
Alt fungerede fint. God service i forbindelse med ombytning af oplader, hvor jeg havde bestilt forkert.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!