$ DKK

Business

Til professionelle brugere og forhandlere

BatteryUpgrade.dk har stor erfaring med at sælge batterier over hele verden. Vi kan levere så godt som et hvilket som helst batteri til PDA'er, smart phones, GPS-enheder, MP3-afspillere, digitale kameraer, bærbare computer og meget mere.

Ønsker du en firmakonto for at sende en ordre? Vær venlig at kontakte erhvervs/firma supporten. Vil du se på vores produkter, klik her.

Hent vores tilbuds flyer nu (på engelsk) (5 MB)

Hvorfor udskiftningsbatterier?

Omkostningsbesparelser

Hvert år smides meget udstyr væk, selvom det ikke er nødvendigt. Batterier fra BatteryUpgrade forlænger levetiden for dit udstyr med adskillige år. Det betyder færre omkostninger for dig.

Produktivitet

Batterier der yder dårligt skaber frustrationer hos dine ansatte. Med udskiftningsbatterier undgår du disse frustrationer og bidrager derfor til højere produktivitet.

Mobilitet

Hvis dine ansatte jævnligt arbejde mobilt, kan et batteri med større kapacitet fordoble den mulige mobile arbejdstid.

Miljø

Du bidrager til et bedre miljø ved at beholde dit udstyr længere. Et nyt batteri giver dit udstyr en chance mere og samtidig hjælper du med at reducere mængden af elektronikaffald.


udskiftningsbatterier til:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.

Enig
X