Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

 • Gratis fragt denne uge!
 • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

BTC-ACZG5XB batteri (7800 mAh, Hvid)

 • Lave priser
 • Høj kvalitet
 • Gratis fragt denne uge!
 • Kreditkort
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Kreditkort
 • (International) bankoverførsel
Kompatibel med:
2006DJ2341, 4104A-AR58XB63, 934T2780F, AR5BXB63, BT00307005826024212500, C-5448, LC.BTP00.017, LC.BTP00.018, LC.BTP00.047 ...
Kapacitet:
7800 mAh
Type:
Li-ion
Jens-Olaf Madsen
bedømte os:
(5/5)
BOBBY MAXIMILIAN POULSEN
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
VAR LIDT BETÆNKLIG DA JEG IKKE KENDTE FIRMAET, MEN JEG MÅ SIGE AT ALT FUNKEDE 5 STJERNER SUPER PRODUKT LYNHURTIG LEVERING
Om produktet:
MEGET REELT FIRMA,SUPERBATTERY OG LYNHURTIG LEVERING 5 STJERNER, KAN ABSOLUT ANBEFALES BOBBY MAXIMILIAN ÅRHUS
Peter Oxbjørn
bedømte os:
(5/5)
Sven Arne Steffensen
bedømte os:
(5/5)
Generelt:
Uproblematisk at bruge hjemmesiderne. Jeg bestilte forkert, og måtte bruge min returret. Selv refundering af pengene var nem, på trods af postvæsenet i DK fuldstændig ødelagde forretningsgangen.
Om produktet:
God og solid indpakning.

Alle enheder

Assurance og garanti
På BTC-ACZG5XB batteri (7800 mAh, Hvid) ydes der 12 måneders garanti. Her ud over tilbyder vi en unik 30-dags 'money back' garanti: i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt (lige meget hvorfor du ikke er tilfreds) kan du altid returnere det og få dine penge tilbage.
Kvalitet og sikkerhed
Dette BTC-ACZG5XB batteri (7800 mAh, Hvid) indeholder avancerede tekniske komponenter, og er testet i henhold til strikse CE sikkerhedsstandarder. BTC-ACZG5XB batteri indeholder en chip der forhindrer overopladning og kortslutning. Desuden er BTC-ACZG5XB batteri lavet af celler af høj kvalitet, som ikke lider af den såkaldte 'memory effekt'.
Tip!
Bruger du din Notebook rigtig meget? Køb et ekstra batteri til din notebook. På denne måde har du altid ekstra strøm med dig, og du slipper for at løbe tør for strøm når du er på farten.
Mobil power
Står du tit og mangler en stikkontakt? Lige meget hvor du er, sikrer dette BTC-ACZG5XB batteri fra BatteryUpgrade.dk, dig at du kan bruge din notebook så længe som muligt. Vores batterier er af høj kvalitet og kapacitet så du ikke ender med en afladt bærbar når du kun er halvvejs igennem dagen.
Fabrikshurtig
BTC-ACZG5XB batteri er fabrikshurtig. Batterier mister ydeevne over deres levetid, selv når de ikke bliver brugt. Mange importører og forhandlere opbevarer deres batterier på et lager i lang tid, inden de bliver solgt. BatteryUpgrade.dk sikrer at det bestilte batteri kan sendes direkte efter produktion. Dette sikres ved samarbejde med fabrikanterne. Så du kan være sikker på at du modtager et splinternyt batteri af høj kvalitet!

Køber til en forretning?

Oplev vores forretningsrabatter og muligheder!

 • Gratis fragt denne uge!
 • I 15 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
 • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Send e-mail til: info@BatteryUpgrade.dk

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale medie funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores side med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies ved at fortsætte med at bruge vores websted. Læs mere.