Batterier og tilbehør til mere end 200.000 forskellige enheder!

  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!

Noina og BatteryUpgrade slutter sig sammen!

To velkendte inden for erstatningsprodukter fortsætter sammen under ét navn: BatteryUpgrade. Fra 01-01-2020 overtager BatteryUpgrade alle Noinas aktiviteter. BatteryUpgrade blev grundlagt i 2004, og med over 1.000.000 kunder har det været nummer 1 batteri og adapter specialist i 15 år. BatteryUpgrade tilbyder produkter af høj kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser. Ud over Noinas hele produktudvalg og alle dets aktiviteter, overtager BatteryUpgrade også serviceydelser og garantiordninger. Som kunde forbliver du 100% garanteret den rigtige service! Vi er stolte over at have dig som kunde. Derfor tilbyder vi dig 15% rabat på din første ordre hos BatteryUpgrade som en Tak!. Vi vil være der for at byde dig velkommen på BatteryUpgrade. 15% rabat gælder for hele produktsortimentet til BatteryUpgrade. Klik her for at gøre brug af din rabat.

Anmeldelser

Hans-Henrik Munk bedømte os:
(5/5)
Produkt:
Roomba Side Børster
Generelt:
God kvalitet til super pris, leveringstiden er lidt længere end fra Danmark. Til gengæld friske varer fra fabrikken. Leveringstiden var også kun 1 uge
Om produktet:
Super kvalitet til super pris. Vores støvsuger suger bedre end da den var ny med dette batteri og den kører 90 min. igen på en ladning. Så skift batteriet på din sløve støvsuger, det kan svare sig med batterier herfra til halv pris af originalen.
Læs anmeldelser fra andre kunder
  • Sikker, nem, hurtig
  • I 18 år har vi været nummer 1 batteri og adapter specialist
  • Mere end 1.000.000 kunder

Spørgsmål? Kontakt os venligst!